Nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorım. 14 bin abonelik Youtube hesabım ve mailim ele geçirildi. Bugün bilgisayara bendeki office key nedir diye öğrenebilmek için bir key programı buldum yükledim. Güvendiğim program sitesinden aldım, ama onun kopyası siteymiş, dikkat etmedim. Uygulama yükledikten sonra bilgisayar ağırlaştı uygulama yüklenmedi. Bir kaç dakika görev yöneticisinden yüklenen şeyi kapatmakla uğraştım olmayınca kapattım bilgisayarı. Fişini pilini bile çıkardım. Tekrar açtım baktım devam ediyor, ne kuruyor nasıl bir truva atı yerleştiriyorsa. Tekrar kapatıp geçen hafta aldığım imag ile format attım. Açtığımda baktım chromre da girişte kullanıcı olduğum google hesabımı ele geçirilmiş. Diğer önemli tüm şifrelerinin çoğunu değiştirdim. Onlarda sorun olmadı. Ele geçirilen email hesabımın içinde ad soyad tc kimlik bilgilerim gibi bazı bilgiler de vardı. Aynı hesap 14 bin kişilik yotube hesabımıda içeriyordu dediğim gibi. Kurduğum uygulama nasıl bir virüs ise kurtarma e pastasını bile değiştirip iki telefon numarası eklemiş. Hiç bir şekilde kurtaramıyorum. Kurtarma hesabım olan hesap için iki kod görünüyor ama geçerli bir kod değil, 10 haneli kod, nerede kullanacağım belli değil. Hesap içindeki bilgilerin bana ait olduğu belli googleda nereye başvurmam lazım. Bulamadım. Telefonumda hesabın içini ele geçirilmeden önceki halini görebiliyorum, ama müdahale edemiyorum. YouTube da da ne yükleyerek ne yapacak belli değil hesap ile. Lütfen yol yordam gösterecek biri var mı.