Windows 10 - 11 Update Manuel Kontrol Etmek.

Cebom

Üye
Konular
13
Arkadaşlar merhaba win 10 -11 için guncellemeler sızın kontrolunuz ile manuel olarak ilerlemesı için basit yol var oyle kayıt defterı yok hızmetlere gir onu düzelt ile ugrasmadan baglandıgız wifi agı yada internet için özelliklerinde ---- TARİFELİ BAGLANTI ---- olarak işaretleyin update arka planda ındırme işlemi yapmaz sadece guncelleme gorunur size sorar indir butonuna basarsanız olur yoksa olmaz gayet kullanıslı basıt rahat edersiniz

hocam cok fazla sorun var fare ve dokunmatık yuzey ayarları sorunlu oalbılır arka planda calısan yazılımlar gorev yonetıcısınden bakın ram ve cpu yogun kullanan uygulamalrı kapatın... antı vrus veya ekran kaydedıcı acıkca gecıcı olarak kapatın eksık veya hatalı guncellemeden oalbılır .. grafık surucu sorunu olabılır. ya guncelleme varsa yap yada yenıden kur

windows 11 de update kontrol yerinde farkli ayarlar mevcut burdan isteginize göre zamanlama ayarlarini yapabilirsiniz. isterseniz 1-5 hafta arasi isterseniz tüm kapat butonu mevcuttur. arada bir kendiniz kontrol edebilirsiniz. bir isletim sisteminin saglikli calisimasi icin update acik olursa cok daha saglikli olur. hata düzeltme güvenlik yama eklentileri geliyor.

windows 11 de update kontrol yerinde farkli ayarlar mevcut burdan isteginize göre zamanlama ayarlarini yapabilirsiniz. isterseniz 1-5 hafta arasi isterseniz tüm kapat butonu mevcuttur. arada bir kendiniz kontrol edebilirsiniz. bir isletim sisteminin saglikli calisimasi icin update acik olursa cok daha saglikli olur. hata düzeltme güvenlik yama eklentileri geliyor.
Hocam benım sahsı fıkrım telefon tablet için bence kutusudan aldıgınızda dırek sıstem fırmwareyı devre dısı bırakın kutudan cıkan surumde kalsın emın olun daha verımlı cıhaz olucaktır cunku adamlar planlı eskıtme yapıyor sarj telefon donma cokme ısınma hep sorunları yukluyorsunuz 2,3 guzel makyaja karsılık telefon sarjı dayanmıyor. ben poco kullanıyorum evdekıler xiamı kullanıyor herkesde kutudan cıkan yazılım neyse o sekılde 5 yıldır kullanıyorum androıd 11.. sarj donma yada hıc bır sorun yasamıyorum . cunku sutten dılım yandı Samsung S4 ıl cıktıgında aldım hep guncelledım 1 yıl sonra telefon sarj dıye bısey yok prıze baglı yasıyorum ısınması cabası ısı sımdı 5 yıldır guncelleme yapmadan hayat daha guzel nacızhane fıkrımdır sadece

Hocam benım sahsı fıkrım telefon tablet için bence kutusudan aldıgınızda dırek sıstem fırmwareyı devre dısı bırakın kutudan cıkan surumde kalsın emın olun daha verımlı cıhaz olucaktır cunku adamlar planlı eskıtme yapıyor sarj telefon donma cokme ısınma hep sorunları yukluyorsunuz 2,3 guzel makyaja karsılık telefon sarjı dayanmıyor. ben poco kullanıyorum evdekıler xiamı kullanıyor herkesde kutudan cıkan yazılım neyse o sekılde 5 yıldır kullanıyorum androıd 11.. sarj donma yada hıc bır sorun yasamıyorum . cunku sutten dılım yandı Samsung S4 ıl cıktıgında aldım hep guncelledım 1 yıl sonra telefon sarj dıye bısey yok prıze baglı yasıyorum ısınması cabası ısı sımdı 5 yıldır guncelleme yapmadan hayat daha guzel nacızhane fıkrımdır sadece
ben ilk yorumumu konu basligina istinaden yorumu mu göre yaptim. senin anlattigin farkli aygit ve sisteminden anlatiyorsun. ben kendi adima konusayim. ben ios iletim sistemi olan bir tlf kullaniyorum. tlf asla beta versiyonu yüklemem ve tlf tüm güncellemelere aciktir. nedenine gelince bir tlf cok uzun süre güncelleme almassa ve ya güncellemelere kapaliysa bazi eklentiler zamanla tlf da calismaz. cünkü tlf eklentileri de tlf güncellemeleriyle birlikte güncelleme yapmakta normal bir tlf ortalama 8 yil ömrü verdir. daha sonra bu tlf bazi eklentiler artik calismaz her tlf pili 2 ci yilindan itibaren gücünü kaybettigi icin cabuk bosalma yapar sarj tutmamaya baslar. 5 yil önce üretilen pil bu gün üretilen pil durumu olsun ömürü olsun ayni degil. 5 yil önceki samsung tlf pil ömrü 2 yil zaten cikarilabilen pillerdi. ben iphone 14 pro max tam iki yil kullandim satarken pil durumu daha %100 gösteriyordu. su an kullandigim tlf bir yil oldu. tlf pil durumu daha %100 de. bir tlf da pilin ömrü kullanicinin nasil kullandigiyla alakalidir. benim bildigim bu kadar.

Arkadaşlar merhaba win 10 -11 için guncellemeler sızın kontrolunuz ile manuel olarak ilerlemesı için basit yol var oyle kayıt defterı yok hızmetlere gir onu düzelt ile ugrasmadan baglandıgız wifi agı yada internet için özelliklerinde ---- TARİFELİ BAGLANTI ---- olarak işaretleyin update arka planda ındırme işlemi yapmaz sadece guncelleme gorunur size sorar indir butonuna basarsanız olur yoksa olmaz gayet kullanıslı basıt rahat edersiniz
Ben yaptım inşallah guncelemez.

Ben yaptım inşallah guncelemez.
Hocam kontrol edebilirsin update ara ara girince guncellemeler orda gorunur ama indirmez hemen altinda indir yazar sana kalmış ister yaparsin istersen oyle kalir. ✋🏻

Geri