Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam tavsiyeniz üzere dns kaldırıp denedim bir nebze iyi oldu. mesela habertürk açılmıyordu şimdi açılıyor ve 1080p izlenebiliyor.bazı kanallarda 1080p donuyorum şimdi donmuyor gibi birşey ama hala devam ediyor.
Peki son bir sorum var reklamlar için nasıl bir çözüm öneriniz var?
hocam tivimate, vlc, IPTV#, M3u player denediğim programlar hepsinde aynı sorun var. sizin kullanıp memnun kaldığınız varsa onuda denemek isterim.
dns var aşağıdaki konuma vermiş olduğunuz cevaptaki dns var.
https://forum.sinetech.tr/konu/yeni-mi-stick-ile-ilgili-birkac-sorum.1275/
dns yi...
Herkese merhaba.
Mi stick 1080p kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var.
M3u linki ile canlı TV izlemek istediğim zaman 720 ve 1080p lerde donma yaşıyorum.720p de pek olmuyor ama 1080p de görüntü neredeyse hiç akmıyor ara belleğe alıp duruyor. İnat TV vs. Programlarda (720p) sorun yok. Başka M3u...
Bu uygulama ile tablette tv izlerken donma olmuyor ama tv izlerken donma yaşanıyor tv link kaynağı ve kanallar aynı.
Video kod çözücü ve arabellek boyutunu değiştirmem işe yarar mı tv de?
kullanım ve uygulama önerilerinizi dikkate alacağım cevabınız için teşekkür ederim. zaten hali hazırda o dediğiniz uygulamaları devre dışı bırakmıştım :)
muhtemelen modemimle alakalı bağlanma sorunu.
Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.
Dns ayarını yaptım çok sağol oldu.
Kanal öerileri falan hepsi kapalı ancak inatla geliyor :)
Modemden kaynaklı olabilir oldukça eski bir modem
Launcher ı en kısa sürede deneyeceğim.
Bir sorum daha olacak müsadenizle chrome u drive dan indirdim...
Herkese merhaba
Yeni mi stik kullanıcıyım yavaş yavaş öğreniyorum takıldığım bir kaç nokta var yardımlarınızı bekliyorum.
1. Uygulamalarda çıkan reklamlar için ne yapabilirim nasıl engellerim?
2. Ana ekran da uygulamaların altında film önerileri var nasıl kaldırırım?
3. Ana ekran uygulamalar...