Arama sonuçlarınız

1. C

Ana ekran düzeni tavsiyesi

Teşekkürler hocam 🖐🏻
  2. C

Ana ekran düzeni tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar google tv de bu gormek istemediğim sadece kendi istediğim uygulamalar gorunsun istiyorum anasayfada nasil yapilir
  3. C

😔 Vestel almanya fiyatları hk. ❓

Taş yerinde ağırdir bilmenizi isterim saygılar 😅✋🏻
  4. C

Send Files To TV 1.3.8 Türkçe - Sinetech foruma özel

Ek olarak bende bu uygulamayi kullaniyordum sonra artik app storede local send var ona gectim box cihazin markette var app storede var gayet kolay temiz aklinizda bulunsun 🫡
  5. C

CRICFy Tv

Bugun beşiktaş macini izledim. herhangi vpn dns yok gayet kaliteli bir yayin oldu.
  6. C

Tv box önerisi acil.

Botech wzone 4k.
  7. C

VGM3625 TB50 YAZILIM DESTEK

Arkadaslar kendım vatan computer dan aldıgım vgm3625 tb50 modem var suankı surum V550ABPM7.3G0 zyxel kutuphaneye gırınce ı 5.50(ABPM.9.3)C0 son surum bu gorunuyor ama ben bunu yukleyınce resım yuklenemedı hatası verdı basarısız oldu eskı surumde kaldım bılgısı olan arkadaslar...
  8. C

Çözüldü İnattv reklamsız izleme dns değiştirme.

Hocam allah için adam zaten kisa reklam koymuş oda ileri sarma bile aktif. yayin izlerken seni youtube gibi araya girmiyor. insanoğlu her zaman tabağına yemegi koysan tenceredeki dusunur derler vallaha dogru bedava olsun kesintisiz olsun reklam olmasin 😅
  9. C

En hızlı tv box hangisi

Abicim Nvidia öneren arkadaş iyimi ? üstüne para biraz daha koy git android tv al neden boxla ugrascaksin ? al botech wzone işini fazlasıyla gorur hemde lisansli uygulamalar 👍
  10. C

İnat Box Hakkinda

Merhabalar bir cok uygulama da paneller kismi ve vavoo vs bir sürü mac icin alternatif kanal var iken inat da neden 3 kanal mevcut bilginiz varmi ?
  11. C

İnat telegram adresi

Güncel telegram adresi vardir kendi twitter sayfasinda guncelleme botu ve telegram kanali surekli paylaşılıyor ama 3.5 gun icinde telif nedeniyle kapanıyor. kendi sayfasindan linkler paylasiliyor takip edin ✋🏻
  12. C

İnat TV telif yemiş açılmıyor

orjinal twitter dan kendi sayfasinda paslastigi kanal
  13. C

Birde bisey sormak istiyorum telegram kanali olarak gpik golge nettv gold vsvs hic birinin kanali telif diye kapanmiyor iken neden inat 3,4 gunde bir kapaniyor ?
  14. C

Telegram kanali 1 haftayi gormeden sürekli telif haberin olsun twitter adresinden sürekli günceli veriyorlar katilmaya gerek yok zaten surekli guncelleme veren sistem degil twitter dan guncel linki alsan yada uygulama içinde surekli veriyor zaten
  15. C

LuckyPatcher ?

teşekkürler hocam ilgi alakan icin
  16. C

LuckyPatcher ?

Merhabalar sizce luckpatcher uygulamasi guvenilir midir ?
  17. C

İp tv Modem ayarları

sen fiber kullaniyorsun hocam birde ben vdsl2 kullaniyorum 100 lük gayet hersey akici kimse takilmadan herseyi izliyor.
  18. C

FUTBOL MAÇLARINI KALİTELİ VEREN YERLİ SİTELER

Ben vpn olmadan izliyordum
  19. C

İp tv Modem ayarları

Alakasi yok hocam akşam saatleri en yogun kullanim gunlerinde evde 6 telefon aktif kullaniyor 1 bilgisayarda eslik ediyor ben bu sezon icin konuşayım butun maclari rahat izledim. iss saglayicinin sans diyelim
  20. C

Sinetech ailesine nereden katılıyorsunuz :)

Galapagos Adaları

Geri