Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek olarak bende bu uygulamayi kullaniyordum sonra artik app storede local send var ona gectim box cihazin markette var app storede var gayet kolay temiz aklinizda bulunsun 🫡
Arkadaslar kendım vatan computer dan aldıgım vgm3625 tb50 modem var suankı surum V550ABPM7.3G0 zyxel kutuphaneye gırınce
ı
5.50(ABPM.9.3)C0 son surum bu gorunuyor
ama ben bunu yukleyınce resım yuklenemedı hatası verdı basarısız oldu eskı surumde kaldım bılgısı olan arkadaslar...
Hocam allah için adam zaten kisa reklam koymuş oda ileri sarma bile aktif. yayin izlerken seni youtube gibi araya girmiyor. insanoğlu her zaman tabağına yemegi koysan tenceredeki dusunur derler vallaha dogru bedava olsun kesintisiz olsun reklam olmasin 😅
Abicim Nvidia öneren arkadaş iyimi ? üstüne para biraz daha koy git android tv al neden boxla ugrascaksin ? al botech wzone işini fazlasıyla gorur hemde lisansli uygulamalar 👍
Güncel telegram adresi vardir kendi twitter sayfasinda guncelleme botu ve telegram kanali surekli paylaşılıyor ama 3.5 gun icinde telif nedeniyle kapanıyor. kendi sayfasindan linkler paylasiliyor takip edin ✋🏻
Birde bisey sormak istiyorum telegram kanali olarak gpik golge nettv gold vsvs hic birinin kanali telif diye kapanmiyor iken neden inat 3,4 gunde bir kapaniyor ?
Telegram kanali 1 haftayi gormeden sürekli telif haberin olsun twitter adresinden sürekli günceli veriyorlar katilmaya gerek yok zaten surekli guncelleme veren sistem degil twitter dan guncel linki alsan yada uygulama içinde surekli veriyor zaten
Alakasi yok hocam akşam saatleri en yogun kullanim gunlerinde evde 6 telefon aktif kullaniyor 1 bilgisayarda eslik ediyor ben bu sezon icin konuşayım butun maclari rahat izledim. iss saglayicinin sans diyelim