Arama sonuçlarınız

1. Xago35

Öneri Adrar TV

Paylaşım için çok teşekkürler 🌹 Turknet kullanıyorum VPN kullanmadan çalışıyor . Reklama da açılışta yada saat başı gibi durumlarda karşı değilim ama bu uygulamada malesef 3-4 kanala girip çıkarsan reklam atıyor . Benim açımdan can sıkıcı oluyor ki ben Pc den açtım . Mibox vs açsaydım çok daha...
  2. Xago35

⛔ BYD Türkiye fiyatlarına üçüncü kez zam! 😔

Bir Tane Atatürk lazım Türklere . Yoksa bu arap artığı,abd uşağı soyu sopu belli olmayan Türk düşmanlarının elinde telef olup gidicez.
  3. Xago35

Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Arka plan için seçenek çok istediğini yapabilirsin kullanıcı tanımlı vs ayarlar mevcut.Yani istediğiniz görüntünün sabit olarak kalmasını sağlayabilirsiniz. Bi göz atın siz
  4. Xago35

Öneri 100K+ M3U

Selam ; bazı linkler geçerli iken bazıları da geçersiz 21.04.2025 saat 10:19 da denedim linkleri. Bir linki kontrol edip buraya çalışmıyor yazan olur diye belirtmek istedim. Paylaşım için çok teşekkürler 🌹
  5. Xago35

Domates TV

Yha Hocam 😁
  6. Xago35

Öneri 'Televizo İptv Player' (Klon)

Paylaşım için teşekkürler🌹
  7. Xago35

Öneri Sadece Film ve Dizi Arşivi (m3u) Süresiz.!

Paylaşım için çok teşekkürler 🌹
  8. Xago35

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Selam , artık böyle mesajlar görünce hemen deniyorum . Pc başındayım o yüzden direk VLC player dan deniyorum ekran görüntüsü atayım solda görüntü sağda kimin listesi olduğu görünüyor . Kısacası sorunsuz çalışıyor.
  9. Xago35

Vavoo nasıl indiricez?

Selamlar , Bahsi geçen açılmıyor dedikleri vavoo kısmı ve thanos adlı arkadaşın konuda verdiği açılmıyor denilen linkler. Sanırım bi anlaşmazlık oldu yoksa bana link gönderirmisiniz demezdiniz diye düşünüyorum.
  10. Xago35

Vavoo nasıl indiricez?

Selam arkadaşlar , yorumlarda kesinlikle çalışmıyor açılmıyor ,engelli vs yazarken kesin bir dil kullanmasak iyi olur sanırım . Çünkü vavoo da , Thanos adlı arkadaşın verdiği linklerde gayet güzel çalışıyor ve VPN olmadan çalışıyor . Turknet kullanıyorum izmirde yaşıyorum yabancı bir ülke vs...
  11. Xago35

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Paylaşımınız için çok teşekkürler 🌹
  12. Xago35

GERMANY SERVER IPTV

Çok teşekkürler paylaşımın için . Linkler pcdeki player ımdan vpn siz açıldı . Sitesine gittiğimde de vpn ile çalıştı. Çok teşekkürler paylaştığınız için 🌹
  13. Xago35

Öneri (VABOO )LİNK BAN YEMEDEN İNDİRİN

Açılıyor açılmıyor sohbetlerini görünce meraktan kontrol ettim gayet net bir görüntü ile vpn vs olmadan açılıyor . TurkNet kullanıyorum.
  14. Xago35

daddylive'ı reklamsız izlemenin yolu nedir?

Selam , depo adı Latte
  15. Xago35

YouTube,a alternatif

Uzun süredir ve hala Smarttube kullanıyorum ama alternatif olarak Newpipe uygulamasını denemek istemiştim . Son günlerde Smarttube çeşitli oynatma hataları veriyor diye . Güncellemeler ile çözüyorlar gerçi ama dediğim gibi bir alternatif olur mu demiştim 😊
  16. Xago35

YouTube,a alternatif

Bu uygulamayı tv box da sorunsuz kullanan var mı ? Full ekran yapmak konusunda sorun oluyor . Ses de titreme oluyor biraz uğraştım bir sonuca varamadım. Paylaşım için teşekkürler.
  17. Xago35

🎬 ⚡79xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Bu kadar uğraş veriyorsunuz ve karşılık sadece teşekkür etmek kalıyor bizlere. Emeğin çaban ve iyi niyet ile paylaşımın için çok teşekkürler 🌹
  18. Xago35

Program Serial Sitesi

Paylaştığın için teşekkürler çok yardımcı oldun gerçekten 🌹
  19. Xago35

WİNDOWS LİSANSLAR

Bu lisans işini ben hiç anlamadım ya , sizin yazdıklarınızı biliyorum ,bilmesem de okudum anladım ama başıma şöyle birşey geldi. Sadece oyun için kullandığım masaüstü bilgisayarıma bir oyun indirdim oyunda "Horizon zero dawn" içinde bi program vardı TR altyazı için kullanılan onu kullandım...
  20. Xago35

E-kitap ı orjinal dilinden Türkçeye çevirebilirmiyiz ? ÇÖZÜLDÜ.

4.Kısım malesef boyutu büyük geldiği için yüklenmiyor . Eğer konu ile ilgilenen ve buraya kadar okuyan olursa bana mesaj atsın bir şekilde kendisine 4 parçayıda yada birleştirilmiş halini ulaştırırım . Teşekkürler tekrar.

Geri