Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pc'de Blue Stacks ve Memu kurulu. Blue Stacks pc'yi biraz zorlamasına rağmen oldukça iyi ve kullanışlı bir emulatör. Uzun süredir bunu kullanıyorum.
Memu ise pek kullanışlı olmadığı için kurduktan sonra neredeyse hiç kullanmadım.
En sevdiğim Türk filmlerinden. Filmi bu kadar iyi ve akılda kalıcı yapan unsurlardan biri de Yalçın Tura'nın müzikleri. Yalçın Tura Türk sinemasına müzikleri ile en çok katkıda bulunan üç beş isimden biridir bana göre.
Başrollerinde Bill Murray ve Sharon Stone gibi oyuncuların yer aldığı 2005 yapımı Broken Flowers filminde de kullanılan 70'li yılların en önde gelen Etiyopyalı caz müzisyeni Mulatu Astatke'den "Yekermo Sew" isimli parça.
Bir dönem telefon melodisi olarak da kullanmıştım bu parçayı :)
Ultimate iptv linkini Adnan K. arkadaş vermiş. Mkvod'u ise çok uzun zaman önde kurmuştum cihaza, açıkçası pek kullanmıyorum ama hala gayet iyi çalışıyor. Bu yüzden listeye yazdım.
Tarayıcıya mkvod yazarsan direkt sitesi çıkıyor, gördüğüm kadarıyla indirme linkleri de mevcut.