Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
özet geçiyim bu konu ile alakalı m3u olarak paylaşılanları indirirseniz teelvizo da kullanıcı şifre değişemezsiniz her gün atmak ile ugraşırsınız pc de kullanan o şekilde kullansın öteki taraf da televizo ile xtream eklerken dizi ve film kapatın zaten orası yok o şekilde kayıt edin daha önce...
yükledim merak ettigim için box açıyor televizo pc de açtı gerçi o sorun değil tv açmıyabilir belki 5 6 dk sürüyor yuklenıyor ama onda sorun yok 458 mb zorla yukletip sana sadece tv veriyor o zaman diziyi yükletme satın alma da yazmış zaten basınca ayda 5 dolar 3 cıhaz dıye rus sitesi max 200...
patlamasına patlamaz da bence dizi film aktif vermemelerine ragmen 450 mb dosya yukletmesi aşırı saçma cihaz da bu kadar yer açmaya değmez ama yine de kullanılabilir
aktif 1 ay süreli :) genel olarak attıkların içinde herkese göre bişe çıkıyor çalışıp çalışmama bir çok neden den olabiliyor aynı panel 10 farklı user ıle deneyince bıle açmıyor o yüzden at geç çalışmıyosa başka denenir :D
@sakultah valla net çalışıyor önceki url kapanıp yeni url ile devam etti url patladıkça sende yenisini eklersen sorunsuz akar bu son zamanlarda yapılan en ent paylaşım burda farklı olarak eline sağlık
@sakultah valla net çalışıyor önceki url kapanıp yeni url ile devam etti url patladıkça sende yenisini eklersen sorunsuz akar bu son zamanlarda yapılan en ent paylaşım burda farklı olarak eline sağlık
şimdi 1 kontrol çektim kekikdevam da ötekilerde olan siteler baya ilave olmuş zaten x dizi veya film hepsinde var çok olması bizi yoruyor :D en temizi kafa dizi ve film siteleri neyse onlar zaten onlar da hepsi oluyor ben kendim kekikdevam full kalanları da deftere yazdım baktım ekledim mesela...
@fsozkan senin tablonu kullanan biri cloudstream konusunu net olarak kapatabilir benim yaptığım şu bunu yaparım gerisi tablo değişirse bak geç olur hatta bu kadar dan sonrası eklemesek bile olur elimize 1 kalem ve kağıt alıyoruz listede en çok gözüken kekikdevam önce full kuruyoruz onu sonra...