Arama sonuçlarınız

1. E

Öneri ✔️3111✔️ aDet RelaX PaneL✌🏼Güncel (Değişen) Adresler🚭

Merhaba, söylediklerinizin hepsini yapıyorum, çık dediğim zaman herhangi bir şey olmuyor, direk televizoya dönüş yapıyor. Link nerede çıkacak ve kopyalayacağız. yardımcı olabilirmisiniz.
  2. E

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Merhaba, senin sorduğun @Latte' nin yayınladığı liste galiba "Daddylive Events kanalları" aşağıda linki var.
  3. E

🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

tamamdır. teşekkür ederim, biraz daha kurcalayacağım düzelirse bilgi veririm.
  4. E

🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Bu liste ile ilgili benden kaynaklı bir sıkıntı var herhalde bir türlü çözemedim. Üç farklı playere yüklüyorum hepsinde sarı nokta boşta dönüyor. ne hata veriyor nede açıyor. Sizin kodu da yükledim ama nafile hiç bir şey olmadı.
  5. E

Sn. powerboard sizin "https://tinyurl.com/2ao2rans" listesindeki filmleri, sayenizde gayet güzel izliyordum. Fakat bu sabah itibariyle artık izleyemiyorum ,Televizoda boş şekilde dönüp duruyor. OTT playerda ise " arabellekleme: 0% " olarak bekliyor. Muhtemelen benden kaynaklı bir şey ama bu...
  6. E

DaddyLive Türkiye 4 adet Mor Kanal ve Events

Bunlar sadece TR değil, tüm yabancı spor kanalları var, arada TR olanlarda bazen çıkıyor.
  7. E

Evet istediğim buydu, çok teşekkür ederim.
  8. E

Daddylive Events kanalları Sn. Latte, yukarıda sizin verdiğiniz linki epey zamandır kullanıyordum fakat 3 gündür liste çalışmıyor err veriyor. Liste tamamen kapandı mı. Birde böyle bir listeyi nasıl bulabilirim, çok işime yarıyordu, Yardımcı olabilirseniz çok sevinirm.
  9. E

Rec TV film bölümü m3u (ilk mesajı oku)

merhaba, Rec deki tüm filmleri çekerseniz süper olur. Birde otomatik güncelleme olursa tadından yenmez. Şimdiden çok teşekkürler ederim.
  10. E

Öneri Sakultah spor M3u listesi

Eline sağlık, sana sabır ve kolaylıklar dilerim.
  11. E

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

işine gelmiyorsa izleme kardeşim. senin arzuna göremi düzen yapılacak. git kendine doğru düzgün bir adres bul oradan al. ukalalığın bir anlamı yok
  12. E

http://sehzadevip.xyz:2095 var mı çalışan

çalışıyor
  13. E

🎲🎁Baron66 Yan Panel Bulma Yöntemi (PYTHON)🎁🎲

aynı sorun bendede vardı CMD komut sistemine "pip install requests" yazıp çalıştır. sonra programı silip yeniden kur. Bende bu şekilde çalıştı.
  14. E

Bulamayanlar için Titan Dnsleri

bu uygulama ücretli galiba, yada nasıl giriş yapabiliriz bilgilendirebilirmisiniz.
  15. E

Yardım Dezor hakında

Ben vpn' siz TÜRKNET kullanıyorum. istediğim tüm kanallalrı kool.to ile izleyebiliyorum. Şuanda kontrol ettim hepsi açık
  16. E

Öneri 🎁🎲 BARON66 👑M3U8👑XTREAM KODLARI👑STB MAC👑 ADRESLERİ 2025🎲🎁

Microsoft Store mağazadan tvmate uygulamasını ücretsiz indir. linki kopyala yapıştır ve izlemeye başla. pc için çok iyi bir uygula. ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. iş görüyor.
  17. E

200 Unlimited

Arkadaşım kızmışsın ama ben daha yeni gördüm listeleri. 2 listeyi çalıştırdım ikiside gayet güzel ve ben vpn siz olarak çalıştırıyorum. gayet stabil ve donma olmuyor. teşekkür ederim.
  18. E

Öneri 🎁🎲 BARON66 👑M3U8👑XTREAM KODLARI👑STB MAC👑 ADRESLERİ 2025🎲🎁

yok ben vpn siz ott navigator ile izliyorum, çok da güzel çalışıyor.
  19. E

Revo Uninstaller Pro v5.3 Multilangual

Aynen dediğin gibi yaptım ama etkinleşmedi diyor, neyse yine de teşekkür ederim. Free olanı kullanmaya devam

Geri