Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhaba , İ7 Cpu / 4.Nesil / 8 GB ram için windows 10 paylaşabilirim dilersen düzenleyip. ama güncellemeleri yapmaman gerekli. Sadece donanım driver kurup kullanabilirsin ve donanım driverları güncelleyeilirsin. Bence kanalda bulunan cloudstreem videosunu da izleyerek sonrası karar ver...
cihaz kurulumunda kumanda kurulumu var, açma kapama ve ses tuşu kontrolü yaptırıyor. belki arkadan resetleyip yeniden kurmak gerekebilir. bende şimdilik bir problem yok
Github güvenlidir. Paylaşılan dosyaların %99,9 u @patr0n gibi dostların açık kaynak kodlu geliştirilmeye devam eden uygulamalarıdır. Bende CloudPrinter ve CloudBackup üzerindeki çalışmaları paylaşıp öngörülmüş düzenlemeler le kullanıma sunuyorum. Güvenle tüketilebilir.
Player arayüzü kullanışlı görünüyor indiriyoum deneyeceğim. Alternatif olarak ben IpTV SmartersPro kullanıyorum. Paylaşım için teşekkürler. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. kullanmamıştım bu iyi oldu
Genelde altyazı oyuncu seslerinden dolayı , yinede dublaj izlememiz gerekirse yine seslendirmeye göre ilerliyoruz. Dinlediğin şarkıyı söyliyeni tahmin edip sorabiliyorsan kim olduğunu neden oyuncuların sesini tanımayasın ki
ben iki adet kullanıyorum farklı şekilde çözen var mı ? birinde malum youtube a izin verip diğerinde engelliyorum. dolayısıyla eski usul devam. bir çok site içinde aynı şeyi yapıyorum. uyarı verirse birinden izin verip diğerinden engelliyorum. virüs virüsle savaşıyor :) ben de yolunda a.ş.
uzun bir süreç hele kazma işleri varsa onu unut. vodafone ve turkcell tercih onlar biraz tuzlu. Turktelekomunda gsm modemi var. Magnet ti adı yanlış değilsem onu alabilirsin ama biraz zorlaman lazım , altyapı yoksa sende kolay olur diye düşünüyorum. ayrıca farklı hatlardan speedtest yapıp bir...
Bodrum da yaşıyorum mahrumiyet bölgesi , burada olan bilir. su yok gelirse elektrik yok, meşhur türkbükü tarafında 8 Mbps nin üzerinde bağlantı almak için bir çok çanak çömlek gibi cihazlar kullanıp eh diyebiliyoruz. bizde internet varsa var yoksa hiç yoktur :)
karasaldan devam görünen şu an...
Bence anlaşma sağlanmıştır. SQL konusu da büyütüldüğünün üzerine aslında daha basit mantık olarak PLC yada Mikroişlemciler gibi "ve" , "veya" sorgularıyla oluşuyor ne istediğini bilirsen cevap var yoksa süresiz :)
yayınla gönder kullanalım hiç değilse başta ben denerim , hocamın paylaştığı m3u...
Mevcutta bir tane atom asus eeepc olması lazım dükkanda , dokunmatik tablet gibi olandan. yarın ona da bir kurulum yapıp deniyeceğim. konu havada kalmasın. ofiste bir onu android yapmadım onuda yapacam kullandığım iptv yi açıp bilgi vereceğim takipteyim.
Drive da Wathced alternatif klasöründe " Speed_Test_premium" var. vpn de mevcut aynı programda. ayrıca seçtiğin ülkeye göre speedtest yapıp seçim yapabilirsin bilgine,
Bu tür apk yüklemelerinde videolarda belirtildiği üzere uygulama sorumluluğu indirene aittir. dip not olarak buda burda dursun...
ben mi stick kullanıyorum 3 yıldır artık çok yavaşladı onun yerine mi box 4k almayı düşünüyorum senin bütçeye 500 daha lazım güncel de. o cihazda da kablolu network girişi yok olsa alacam. bu ara hiremco yu çok duyuyorum. ama kablo giriş olsa kesinlikle mi box alırdım.
bende arkadaşlara aldırıp cihazları apk güncelleme konusunda da mecbur kalınca malum. ama herkese lazım olan ekran döndürme, tuş atama, yeni bir launcher ve mouse uygulaması diye düşünüyorum bir de açık uygulamaları kapatıp tek apk çalıştırma. Gerekli apkları paylaşsak acaba haliyle kırık...