Arama sonuçlarınız

1. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Teşekkürler. Mesh sistemini karar kıldım.
  2. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Menzil genişleticiyi denedim ama fayda göremedim. Mesh sistemini deneyeceğim.
  3. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Şimdilik bu hızda kalacağım. Şu sistemi hayırlısıyla bir kurup kullanayım da, sonra hızı düşünürüm artık.
  4. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Dubleks. Mesh sistemine karar verdim. Onu kuracağım.
  5. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Kablolu şu yönden iyi oluyor. Wifi bağlantıya göre kopma falan olmaz ve daha seri oynatır videoları.
  6. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Bu model ve bunun bir üst modeli olan m4 arasında çok bir fark var mı acaba? Modemin yanına bir tanesini bağlayıp ikinci cihazı da ethernet kablosu ile tv box'a bağlayacağım olur değil mi?
  7. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Çok karışık geldi bana yazdığınız sistem. O kadar fazla bilgili değilim bağlantı konusunda. Yalnızca çözüm olarak mesh sistemi olacak gibi görünüyor. Alt katta modeme bağlanmış mesh cihazı ve ikinci cihazda üst kata ethernet kablosu yoluyla tv box'a bağlayacağım. Sanırım bu yol çözüm olur.
  8. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Bunu mesh sistemi ile yapmaya çalışacağım bakalım. En iyi bağlantı şekli zaten kablo ile bağlantı olanı. Modeme yakın olmadıkça wifi bağlantısı sorun teşkil ediyor.
  9. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Modem alt kat olarak sadece uydu cihazına ethernet ile bağlı ve bazen de telefon ile wifi bağlantı kuruluyor o kadar. Çok öyle 4-5 kişilik modeme bağlanan kişi sayısı yok evde. Benim sorunun çözümü sanırım mesh sisteminden geçiyor. Alt kattan modeme bağlanan bir deco cihazı ve ikinci deco da tv...
  10. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Evet fakir tarifesi 😂 Bütçe buna yetiyor ve o 16 mb hız olarak benim işimi görüyor. Yeter ki kopma olmasın ama işte zaman zaman oluyor kopmalar. Benim uğraşım alt katta olan modemden üst kata internet almak. Şu an için wifi ile yeteri kadar sinyali alamıyor ve bu da hız olarak 11 mb olarak...
  11. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Bunu düşündüm de yapması olanaksız. Çünkü alt katta da ethernet yoluyla internet kullanımı var. Ben buradan kendi bulunduğum yere kablosuz veya kablolu bir şekilde interneti aktarmak istiyorum.
  12. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Mesh sistemini tavsiye ediyorlar da kesin çözüm olacak mı bunun şüphesi var bende. İkili mesh sistemi alsam ve tarif edildiği gibi tekini modeme bağlayıp, diğerini üst kata TV ve Tv box'ın olduğu yere çıkarıp, buradan da ethernet kablosu ile bağlantı kursam çözüme kavuşmuş olur muyum 🙄 En...
  13. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Bu yolu da bir deneyeyim bakalım ne olacak. Ama sanırım tv box problemi wifi çekim gücünün smart tv'ye göre zayıf olması. Wifi hızı 11 mb smart tv'de, tv box'ta bu hız 4mb olarak çıkıyor.
  14. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Çok fazla bilgi sahibi değilim ve tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum. Yazdığınız yöntemi daha açıklayıcı olarak yazar mısınız lütfen 🙄
  15. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

O sistemi denedim ama bir türlü bağlantı kuramadım. 1 hafta uğraştım tam olmadı. Ben de iade ettim cihazı.
  16. sezgin4214

Modem Sinyali Sorunu

Tüm site sakinlerine selamlar. Bir sorum olacak, çok fazla teknik bilgiye sahip değilim. Alt katta bulunan modemden bir üst kata modem sinyal sorunu yaşıyorum. Şöyle ki; Modem smart özellikli televizyona zaman zaman bağlanıyor, 16 mb internet hızım var ve televizyon bunu üst katta 11 mb alıyor...

Geri