Arama sonuçlarınız

1. Akyol

Birlikte site yapalım

çok güzel olmuş elinize sağlık
  2. Akyol

Birlikte site yapalım

Evet belli bir aşamaya kadar geldi. Ama tabi ücretsiz planda limite takıldı. Haliyle bu aşamadan sonra ilerlemiyor. Yapay zeka ile en azından güzel bir şeyler yapılabiliyor bunu görüyoruz. Tabi ücretsiz bir yere kadar :) Kabaca oluşturduğum şablon şu şekilde...
  3. Akyol

Birlikte site yapalım

Bunu da ileride değerlendiririm. Şuan yukarıdaki konsept ile başladım. Gün içinde güncelleme yapmaya devam edecem
  4. Akyol

Birlikte site yapalım

Şu şekilde prompt yazarak arayüz tasarlamaya başladım Sonuç;
  5. Akyol

Birlikte site yapalım

Bir önceki yazdığım "Tarihte bugün" ve "Daha önce duydunuz mu?" konseptiyle bir site oluşturuyorum. Yapay zeka olarak claude.ai kullanacağım. Öncelikle ne yapmak istediğimi söylüyorum. Konunun başındaki görseli (aşağıya da ekledim) oluşturmak için şöyle bir komut (prompt) verdim...
  6. Akyol

Birlikte site yapalım

"Bugün Ne Oldu?" konseptli bir site nasıl olur ?
  7. Akyol

Birlikte site yapalım

Hayır öyle bir şey değil. Tamamen yapay zekaya basit bir site yaptıracaz. konuda yazdığım gibi güzel sözler sitesi olabilir, Fıkra sitesi olabilir. gibi gibi Amaç biraz eğlence, biraz yapay zeka ile ne yapabiliriz. Biraz da fayda sağlayacak ne olabilir.
  8. Akyol

Birlikte site yapalım

Daha önce açtığım "Hayatımda gördüğüm en gereksiz site" başlıklı konusundan sonra çok basit bir site yapayım diye düşündüm. Site yapay zeka ile yapılacak. Hiçbir şekilde kendim bir kod eklemeyecem, tamamen yapay zekanın verdiği kodları kullanacam. Nasıl bir site yapalım? - Fonksiyon, başka...

Geri