Arama sonuçlarınız

1. M

Yardım Button mapper ile onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.mi box kullanılmaz hale geldi.

onu denedim ama sanırım benim yetersiz bilgim nedeniyle yapamadım ama kurcalamalarım sonucu belki sıfırlama başarılı olmuş olabilir.
  2. M

Yardım Button mapper ile onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.mi box kullanılmaz hale geldi.

daha önce birkaç kez denediğim ama başarılı olmayan hard reset atmayı tekrar denedim ve oldu.
  3. M

mi box ı sıfırlamayı başardım.tertemiz bir başlangıç yapayım.teşekkür ederim arkadaşlar.
  4. M

yapamadım.mi box a mausu bağladığımda maus işlev görmüyor.
  5. M

onay tuşu çalışıyor ama geri olarak çalışıyor.yani onay yapabilecek tuş bırakmadım kumanda da.
  6. M

onay tuşu çalışmadığı için silme işlemi de yapamıyorum.
  7. M

sorun kumamda da değil.telefondan kumanda etmeyi denedim.onay tuşunu yanlışlıkla geri tuşuna çevirdiğim için harici bir kumandada da aynı durumda görev yapıyor.
  8. M

başlıkta da yazdığım gibi kumanda ortasında yuvarlak onay tuşunu yanlışlıkla kaldırdım.hiçbir uygulama veya ayar yerne giremiyorum.onay tuşu geri tuşu olarak çalışıyor.onay tuşu çalışmadığından cihaz reset te yapamıyorum.bu sorundan nasıl kurtulabilirim?yardım edebilirmisiniz?

Geri