Arama sonuçlarınız

1. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Bende de 225 gözüküyor. (Player Televizo)
  2. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Guncelledim. 577 kanaldan 303 kanala düşmüş liste. sanki düne göre bı tık daha stabil. 3-3 Luk konya maçını seyrediyorum (VPN'siz) . Yine kopma oluyor ancak idare edilebilir seviyede. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler. Not : Eurosport 1'in 3 kanalı da VPN'siz açmıyor. Eurosport 2'nin 2...
  3. M

Öneri IPTVSevenler M3u

577 kanallı güzel bir liste. Hepsine bakmadım ama malum 1 için 11 alternatif var VPN ile hepsi açılıyor. VPN'siz ise sadece 3 kanal aktif. Elinize sağlık. Not : mor 1 kanalda an itibariyle donma yok ancak sık sık göz kırpma şeklinde kopmalar mevcut (VPN'siz kullanımda) .
  4. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Güncel kanal sayısı 795. Doğru mudur üstad?
  5. M

Öneri IPTVSevenler M3u

SS ve mor 3'e baktım 1 belki 2 sn.lik bir kopma oluyor, sonra yayın kaldığı yerden devam ediyor. Tabi bu 1-2 sn.lik donmalar dakikada 1 veya 2 dakikada 1 olunca seyir zevki pek olmuyor.
  6. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Güzel liste. Geç bulduk, erken kaybetmeyiz umarım. 👍🙏
  7. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Totalde 461 kanallı güzel bir paket olmuş. Bazı spor ve sinema kanalları için vpn şart. En azından benim kullandığım iss için öyle. Yapanların, idamesi için emek verenlerin eline koluna sağlık.
  8. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Ortalama IPTV kullanıcısı için perfect bir liste. Vpn istemiyor, para istemiyor, yok şunu takip et bunu beğen demiyor. Düz, yükle seyret. Yayın kalitesi de yüksek. Tabii ki esas sınav h.sonu maç saatlerinde.😁 Emekleriniz için teşekkürler.

Geri