Arama sonuçlarınız

1. M

Öneri IPTVSevenler M3u

bu liste 05.05.2025 saat 21:04 De son kez guncellenmistir ve dosya olarak paylasilmistir baska bir guncelleme gelmeyecektir GitHub URL https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u Kısaltılmış GitHub URL https://tinyurl.com/iptvsevenler...
  2. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Liste son kez guncellendi (Macin devresinde belki bir kucuk guncelleme daha gelir (soz vermiyorum)) herkze iyi segirler
  3. M

Öneri IPTVSevenler M3u

zaten son 5 aydir dogru duzgun ilgilenmiyorum listeyle bugun Derbiye ozel butun kanallari elden gecirecegim mor1 i bulabildigim kadar ekleyecegim yarin da url yi calismaz hale getirecegim ama en son listeyi dosya olarak paylasirim sizinle isteyen guncellemeye devam eder
  4. M

Öneri IPTVSevenler M3u

yukaıidaki mesajı okursanız sebebini ogrenirsiniz ek olarak soyle diyeyim yoruldum ve sıkıldım
  5. M

Öneri IPTVSevenler M3u

maalesef oyle olacak
  6. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Listeye guncelleme gelmeyecek artik pazartesi gunu de silinecek
  7. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Mor spor lar açılıyor VPN ile deneyiniz
  8. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Liste komple guncellendi calismayan kanallarin hepsi calisir hale getirildi yesil spor kanallari kaldirildi
  9. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Doğru biliyorum başka bir URL bulamadım şimdilik idarelik ekledim zamanım olduğunda tekrardan bakacağım
  10. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Aşağılarda yeni URL kosa URL GitHub irl var onları kastediyorum aslında açıklayıcı bir şekilde yazdım ve herşeyi okuyunca anlaşıldığını düşünüyorum
  11. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Düzeltildi
  12. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Bakayım
  13. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Listeye yeni kanallar eklenmeyecek (belki tek tük istisna yaparım)
  14. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Liste guncellendi
  15. M

Öneri IPTVSevenler M3u

En azından insan bir izin alır konuyu açan kişiden diye düşünüyorum neyse olan oldu artık listeyi yarın tekrardan gözden geçireceğim bilginize
  16. M

Öneri IPTVSevenler M3u

İlk sayfadaki URL yi alınız onlar hep güncel tutuluyor
  17. M

Öneri IPTVSevenler M3u

Arkadaşlar illa Kanal istiyorsanız gidin kendinize konu açın ve o Radan yazın birbirinize yada özel den atın mesajları @Adnan K. Bu böyle devam edecekse kapat Abi bu konuyu kimse yazamasın bende listeyi bugünden sileyim gitsin 😐
  18. M

Öneri IPTVSevenler M3u

evet konunun odagi maalesef baya kaymis 😐 neyse Mor 1 ler duzeltildi listeyi mactan sonra tekrar gozden gecirecegim herkese iyi seyirler
  19. M

Öneri IPTVSevenler M3u

DNS veya aynı şekilde varsa VPN kullanmak
  20. M

Öneri IPTVSevenler M3u

bende genelde hizli aciliyor kanallar mor lari bilmiyorum onlari denemedim

Geri