Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bahsettiğim video geliyor , takip edin lütfen istediğiniz gibi windows ve android beraber oluyor
işte herkesin sabırsızlıkla beklediği video geliyor ;) teşekkürler @Sinetech
Bence cihazda fark eder diye düşünüyorum, çok karmaşık sistem olmazsa az sorun oluyor bence, intel 2 çekirdek , onboard ekran kartı, 8 ram , 128 ssd, wifi ve bluetooth da sorunsuz şimdilik ;)
Yine x86 tabanlı Android TV 13 izini buldum takipteyim , kaynak yakalarsam onu da paylaşacağım buradan ;)
https://mrdteam.blogspot.com/2025/02/androidtv-x8664-atv13-demo.html?m=1
Arkadaşlar, bir süre önce YouTube'da siyah ekran veya bazı yayın uygulamalarının çalışmadığını bildirenler lütfen bu son sürümü kullanmayı deneyin. Bruno, FFMPEG'yi varsayılan kodek yaparak güncelledi. Umarım bu güncelleme bu soruna bir çözüm olabilir. Ben denedim ve kullandığım tüm yayın...
Geliştirici yeni mesaj yayınladı , görüntü sorunu olan sistemler için çözüm olabilir, bir kaç güne yeni sürüm gelecek diyor.
Tulio Domingos
Herkese merhaba! GoogleTV ve AndroidTV 11'de bazı testleri tamamlıyorum ve birkaç gün içinde sistemde varsayılan kodekler olarak FFMPEG kodeklerini içeren...
Harici ekran kartı olmayan sistemlerde iyi çalışıyor, bazı sistemlerde ses gelmiyor aux çıkışına hoparör ile denedim oldu, eğer HDMI ile aktarma yaparsanız da , ses dosyasını açılışa sabitliyorsunuz yine ses çalışıyor, daha önce paylaştım çözümü diğer konuda var link veriyorum...