Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

Yardım Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

Merhaba bahsettiğim video geliyor , takip edin lütfen istediğiniz gibi windows ve android beraber oluyor işte herkesin sabırsızlıkla beklediği video geliyor ;) teşekkürler @Sinetech
  2. dehakan7

Yardım Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

Konu ile ilgili Sinetech kanalını takip edin , hem windows hem android x86 nın beraber çalışacağı sistem için bir video gelecek yakında ;)
  3. dehakan7

Bu sürümde arka plandaki uygulamaları kapatmak için bir çözüm bulan var mı ?
  4. dehakan7

Bence cihazda fark eder diye düşünüyorum, çok karmaşık sistem olmazsa az sorun oluyor bence, intel 2 çekirdek , onboard ekran kartı, 8 ram , 128 ssd, wifi ve bluetooth da sorunsuz şimdilik ;)
  5. dehakan7

Ben android tv kurdum , şimdilik sorun yok , sesi de script ile çözdüm , testler devam ediyor, sorun görürsem paylaşırım buradan.
  6. dehakan7

Sevindim, güle güle kullan @ersin28bursa selamlar ;)
  7. dehakan7

Linkteki @Sinetech videosunda kurulum anlatılıyor lütfen izleyip deneyin ;)
  8. dehakan7

Yine x86 tabanlı Android TV 13 izini buldum takipteyim , kaynak yakalarsam onu da paylaşacağım buradan ;) https://mrdteam.blogspot.com/2025/02/androidtv-x8664-atv13-demo.html?m=1
  9. dehakan7

Arkadaşlar, bir süre önce YouTube'da siyah ekran veya bazı yayın uygulamalarının çalışmadığını bildirenler lütfen bu son sürümü kullanmayı deneyin. Bruno, FFMPEG'yi varsayılan kodek yaparak güncelledi. Umarım bu güncelleme bu soruna bir çözüm olabilir. Ben denedim ve kullandığım tüm yayın...
  10. dehakan7

Geliştirici yeni mesaj yayınladı , görüntü sorunu olan sistemler için çözüm olabilir, bir kaç güne yeni sürüm gelecek diyor. Tulio Domingos Herkese merhaba! GoogleTV ve AndroidTV 11'de bazı testleri tamamlıyorum ve birkaç gün içinde sistemde varsayılan kodekler olarak FFMPEG kodeklerini içeren...
  11. dehakan7

Harici ekran kartı olmayan sistemlerde iyi çalışıyor, bazı sistemlerde ses gelmiyor aux çıkışına hoparör ile denedim oldu, eğer HDMI ile aktarma yaparsanız da , ses dosyasını açılışa sabitliyorsunuz yine ses çalışıyor, daha önce paylaştım çözümü diğer konuda var link veriyorum...
  12. dehakan7

Oluyor sorun yok , diğer konuda yazıldı yapıldığı, gelişen bir sistem eksikler var sürekli güncelliyor geliştiricisi, takipteyiz ;)

Geri