Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Her Cihazda en güzel şekilde uygulamasız reklam engelleme

İnat kuruluyor hocam sadece cihazda inatın olmasını istemediği bir uygulama varsa onu sil öyle gel diyodu hâlâ öyle
  2. patr0n

Hocam mesele adresten vazgeçmek değil bilinçli kullanıcı olmak ücretli vpn dns kullansanız o sunucular patlayınca otomatik kullanıcılar da patlar bu yüzden elinizden geldiğince işiniz bitince kapatarak kullanın şahsen ben öyle yapıyorum
  3. patr0n

Hiç bir sistem güvenli değildir hocam. Üstelik ağ üstünde izlenmenize antivirüs uygulamaları çözüm olmaz
  4. patr0n

Hocam görüldüğü üzere sorunsuz bir şekilde giriş yapılıyor vpn veya dns uygulamasını engelleme şekli telefonda yüklü olan dns veya vpn uygulamasının paket adını kontrol ediyor buna göre giriş yapmanıza engel oluyor bahsettiğim yöntem ile yaparsanız kontrol edemiyor çünkü uygulama bazlı değilde...
  5. patr0n

Vpn veya dns uygulaması ile bağlanırsanız engeller söylediğim yöntemle yaparsanız bi sıkıntı olmaz hocam şimdi gidip inat indirip kontrol edecem tekrar düzenleme yaparım mesajda bu arada inatbox mı yoksa inat tv mi ? Hangisinden bahsediyosunuz
  6. patr0n

Mobil veri dahil olmak üzere sorunsuz kullanıyorum hocam daha önce böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım
  7. patr0n

Evet bahsettiğim dns bu ama bu dns adreslerini direkt modeme uygulamak güvenlik açısından riskli bir işlemdir public ip olduğu için olası bi sızıntı da bütün giriş çıkışlarınız tabiri caiz ise kabak gibi ortada olacaktır onun yerine direkt ayarladan ip olarak ekleyip kullanıp veya gizli özel dns...
  8. patr0n

İnat ne zamandan beri reklam engelleme dns kontrolü yapıyor hocam ben uzun zamandır kullanmıyorum fakat bundan yaklaşık 9 10 ay önce reklam engelleme ile kullanabiliyordum
  9. patr0n

Android cihazlarda ayarlara girince bağlantılar kısmında özel dns veya gizli dns seçeneği olur hocam oraya girip dns.adguard.com yazmanız yeterli direkt wifi ile eklemek istiyorsanız o zaman ip olarak eklemeniz gerekecek şu an aklımda değil 94 ile başlayan bir ip olması lazım Google üstünden...
  10. patr0n

Ücretsiz kullanımda belli kotanız var hocam ondan sonrasını kullandırmıyo hesabınıza iyi bakın
  11. patr0n

Nextdns ücretsiz olarak belli bir kota veriyor kota bitince kullanamazsınız üyelik almanızı istiyor onun yerine adguard dns ile ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz

Geri