Arama sonuçlarınız

1. Latte

CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Anladım, o halde geliştiricinin kendisinin çözüm üretmesini beklemelisiniz. Ben kullandığınız windows sürümünü bilmeden cevap vermiş gibi oldum kusura bakmayın.
  2. Latte

Sorun sadece buysa dosyanın bulunduğu klasöre gidip Cine10Tv.Ink dosyasını bulun. Kısayol dosyası olduğu için sağ tık ile dosyayı bul deyip uygulamanın kurulu olduğu klasörden exe dosyasını seçmeniz yeterli olur. C:\Users\KULLANICILAR-HESABINIZIN-ADI\AppData\Local\Programs\Cine10Tv\Cine10Tv.exe...
  3. Latte

Tam anlayamamanıza şaşırmadım ama her neyse netlik kazanması için düzgün bir Türkçe ile yazayım tekrar. İlk cümlem sizin mesajınızı KAYAR ÇUCUKLU diye yazmanızdan dolayı ufak bir espri idi. Sorum ise (APK değil bilgisayar için kullanılan uygulama içindi) siz uygulamaya yenilikler veya...
  4. Latte

Kayar çucuk ;) güzel olmuş. Güncelleme ile ilgili bilgi almak için sormak isterim şu anda telefondan yazdığım için bilgisayarımda test edemiyorum ama; uygulama üzerinden tıklayıp kendisi indirip güncelleme olarak mı kurduruyor yoksa drive adresine yönlendirip baştan indirip tekrar kurmak mı...
  5. Latte

Teşekkürler. Aynı web sitelerindeki gibi ama 5 saniye süren reklamlar bile insanı rahatsız etmiyor kanalları açınca ki o reklamlar muhtemelen yayını aldığınız yerdekilerindir diye tahmin ediyorum. Neredeyse her alana baktım. Yönlendirilen tv/yayın veya web sitesinde sorun yoksa tarayıcıdan girer...

Geri