Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi dizipal 952 asıl olan diye biliyorum diğer dizipal orijinal galiba kopya bende anlamadım ki 😅 Bunca zamandır 952 sorunsuz çalışıyordu kodlarda sıkıntı yoktu 1 2 gündür nerdeyse tüm siteler domain değiştirdi hepsini güncelledim ama dizipal galiba hâlâ düşmedi. Ben vf kullanıyorum biliyosun...
Neyin içine ne geldiğini görmek çokta zor bir şey değil merak eden gidip repo içinden kontrol edebilir ne gelmiş diye sürekli sürekli tablo beklemeyin o adamında kendi hayatı var vaktini sürekli buna harcamasını beklemeyin dediğim gibi zor değil repoya girip bakılıyor yeni gelen eklenti inmemiş...
Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve...
Hocam ben haksız demedim ki sadece deneyip bilgi vermesini istedim siz deneyip bilgi vermişsiniz. O zaman tabii ücretsiz üyelik açıp eklenti ayarlarından bu üyelikle giriş yaparak full bir şekilde kullanabiliyoruz değil mi ?
https://forum.sinetech.tr/konu/guncellendi-sinewix-film-dizi-uygulamasi.399/
Ben box kullanmıyorum ama konuda boxta açanlar olmuş bi göz atın isterseniz
Sinewix mobil uygulama olduğu için pek uğraşanı olmuyor adminleri beni vaktinde telegram kanallarından da banlamışlardı.. :d Mobil uygulamanın modlu reklamsız halide forumda mevcut, paylaşmıştım.
Sinewixin eskiden bir sorunu vardı bazı içeriklerde ses ve alt yazı kayması mevcuttu şu an...
Sinewix çalışmama sebebi zamanında kekik sinewix içeriklerini kendi domain üstünden dağıtmasıydı o desteğini kesince eklenti patladı kimsede yeniden kodlama gereğinde bulunmadı. Makoto yeniden kodlayıp eklentiyi çalışır hale getirdi bilerek içinden alıp nikstream içine eklemedim çünkü orda...
Dizillanın muhtemelen extractor yapısı bozulmuştur diye düşünüyorum. Çünkü içerikler var bölümler var ama oynatma yapmıyor. Ben pcde derleyip log alamadığım içinde fixleyemiyorum bu yüzden 2 repo sahibini olay yerine davet ediyorum.
@nikyokki @feroxxcs3