Arama sonuçlarınız

1. patr0n

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Abi dizipal 952 asıl olan diye biliyorum diğer dizipal orijinal galiba kopya bende anlamadım ki 😅 Bunca zamandır 952 sorunsuz çalışıyordu kodlarda sıkıntı yoktu 1 2 gündür nerdeyse tüm siteler domain değiştirdi hepsini güncelledim ama dizipal galiba hâlâ düşmedi. Ben vf kullanıyorum biliyosun...
  2. patr0n

Dizipal diyorum hocam bende açılıyor sizde vpn ile açılır domain değişikliği yapıyorlarsa değişince sizde de vpn olmadan açılır
  3. patr0n

Muhtemelen domain değişecektir çünkü bende açılıyor. Sizde vpn ile açılacaktır. Domain değişirse normal bir şekilde açılmaya devam eder.
  4. patr0n

Uygulama o kadarını destekliyodur
  5. patr0n

Hocam türkiye vpn kullanarak deneyin.
  6. patr0n

Yapılan güncel tablo ilk mesajda ekli konu başlığı boşuna ilk mesajı okuyunuz değil.😅
  7. patr0n

O zaman tabloda niye güncelleme istiyosun 😅
  8. patr0n

Bende hep kendim kontrol ediyorum giriyorum bakıyorum kimde ne var ne yok ne eklenmiş ne çıkarılmış dediğim gibi zor değil 😅
  9. patr0n

Neyin içine ne geldiğini görmek çokta zor bir şey değil merak eden gidip repo içinden kontrol edebilir ne gelmiş diye sürekli sürekli tablo beklemeyin o adamında kendi hayatı var vaktini sürekli buna harcamasını beklemeyin dediğim gibi zor değil repoya girip bakılıyor yeni gelen eklenti inmemiş...
  10. patr0n

Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve...
  11. patr0n

Güncelliyorum hemen eline sağlık @fsozkan
  12. patr0n

@sakultah SelcukSpor eklentisi nikstream içine eklendi.
  13. patr0n

Biri url diğeri repo olarak çakışmaz
  14. patr0n

@sakultah trgoals nikstream içine eklendi
  15. patr0n

Hocam ben haksız demedim ki sadece deneyip bilgi vermesini istedim siz deneyip bilgi vermişsiniz. O zaman tabii ücretsiz üyelik açıp eklenti ayarlarından bu üyelikle giriş yaparak full bir şekilde kullanabiliyoruz değil mi ?
  16. patr0n

Hocam deneyip bilgi verirseniz herkes için daha faydalı olabilir.
  17. patr0n

https://forum.sinetech.tr/konu/guncellendi-sinewix-film-dizi-uygulamasi.399/ Ben box kullanmıyorum ama konuda boxta açanlar olmuş bi göz atın isterseniz
  18. patr0n

Sinewix mobil uygulama olduğu için pek uğraşanı olmuyor adminleri beni vaktinde telegram kanallarından da banlamışlardı.. :d Mobil uygulamanın modlu reklamsız halide forumda mevcut, paylaşmıştım. Sinewixin eskiden bir sorunu vardı bazı içeriklerde ses ve alt yazı kayması mevcuttu şu an...
  19. patr0n

Sinewix çalışmama sebebi zamanında kekik sinewix içeriklerini kendi domain üstünden dağıtmasıydı o desteğini kesince eklenti patladı kimsede yeniden kodlama gereğinde bulunmadı. Makoto yeniden kodlayıp eklentiyi çalışır hale getirdi bilerek içinden alıp nikstream içine eklemedim çünkü orda...
  20. patr0n

Dizillanın muhtemelen extractor yapısı bozulmuştur diye düşünüyorum. Çünkü içerikler var bölümler var ama oynatma yapmıyor. Ben pcde derleyip log alamadığım içinde fixleyemiyorum bu yüzden 2 repo sahibini olay yerine davet ediyorum. @nikyokki @feroxxcs3

Geri