Arama sonuçlarınız

1. X

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Cs de indirilebilir dizilerin/filmlerin kaynağı nereden geliyor doğrudan cs olmadan indirebiliyor muyuz? Cs de indirebiliyoruz da altyazıları vs. Ayrı yüklüyor kimi dizi/filmlerde. bide websitedeki videoları vs. İndirmenin bir yolu var mı pek uygulama bulamadım da mesela dizipal den bir film...
  2. X

Bir de dizi bölümlerini vs. İndirirken indirme başlatıldı yazıyor ama indirme işlemi gözükmüyor ve indirme başlamıyor bunun sebebi ne?
  3. X

Eklentilerde biraz sorun var gibi sanki son güncellemelerle birlikte baya sorunlar başladı her sürümde farklı eklentide sorun var cs nin hangi sürümü daha iyi 4.5.1 mi 4.5.2 mi yoksa deneysel sürüm mü? Roket dizi ve yabancı dizi deki sorunlar pek önemli değil ama dizibox komple gitmiş.
  4. X

Yardım için sağol fakat senkronizasyon sistemi pek iyi senkronize etmiyor ama hiç yoktan iyidir.
  5. X

Cloudstream de cihazlar arası senkronizasyon nasıl yapabilirim bilen varmı bir kaç saattir senkronizasyon ile uğraşıyorum
  6. X

Cloudstream güncellemesinden sonra oluşuyormuş alt versiyonda sorun yaşanmıyor
  7. X

İnatbox eklentisi hata veriyor güncelleme gerektirdiğinden dolayı mı kişisel bir sorun mu? 3 farklı cihazda aynı sorun oldu fakat İnatbox ın kendi uygulaması sorunsuz çalışıyor.

Geri