Arama sonuçlarınız

1. Wizard7

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam merhaba s**port üyelik açmağı deniyorum lisans hakları yüzünden yurtdışı olmuyor mesajı geliyor?Öneriniz varmı?
  2. Wizard7

Dizimom nikstreamda ya diziyi oynatıyor ya oynatmıyor bi geliyeh bi gidiyeh 😀 amma kekikdevamda iyi,ddizi ise tam yerine geldi çok iyi olmuş
  3. Wizard7

Öncellikle elinize,emeğinize sağlık.Nikstream reposundada bölüm sayısı fln. güncellenmişti amma film,dizi açarken bağlantı bulunamadı hatası veriyordu.Latte reposundakını denedim müthiş olmuş başarılar ve saygılar👏🏻
  4. Wizard7

Arama yaparsanız ddizide gözükecek patron hoca başka repodan nikstreama ekledi kodlarıyla oynamadı.Boş vakit bulunca düzelticektir.Amma siz film aratdığınızda ddizi çıkıyor bir problem yok
  5. Wizard7

Ddizi nikstream-a eklenmiştir.
  6. Wizard7

Yeni konu açtım bakabilirsiniz
  7. Wizard7

Etiketledim sizi bakın
  8. Wizard7

@AgresifB müjdemi isterdim😀😀tesadüf dediğin sitenin eklentisini buldum
  9. Wizard7

https://www.trdiziizle.vip/ https://tvdiziler.cc/ Bu sitelerde çok iyi 1080p veriyor bi bakın derim kimse eklenti yapmak isterse inceleye bilir
  10. Wizard7

Merhabalar.Repoda yerli dizi,filmlerin olduğu çok az eklenti var Dizimom-da diziye başladıkdan sonra devam(sürdür) etdiremiyoruz.Setflimizlede hepsini paylaşmıyor.Dizimomda ya açılıyor ya açılmıyor.Bir tane yerli dizi,filmlerin olduğu eklenti olsa süper olur.Saygılar
  11. Wizard7

Streamplay,Cinestream,Sorastream,Streamplay kullanıyorum.Aynı çalışıyorlar streamplaydan bir film açtığımda aynı filmi diğerlerinde açmak istediğimde streamplaydakı gibi işaretli kalıyor(sürdür bildirimi)
  12. Wizard7

Merhaba İyi Bayramlar.Setflimizle açılıyor fakat dizi,film ismi aratınca gözükmüyor.Birde Dizimomda bazı diziler çalışıyor bazıları çalışmıyor(Yerli dizi kısmı)Boş vakit bulunca baka bilirmisiniz size zahmet
  13. Wizard7

ALLAH Kabul Etsin Kardeşim🙂
  14. Wizard7

Çalışıyor teşekkürler😊
  15. Wizard7

Merhaba.Cloudstreamda eklenti içinde çalışmayan ancak sitede çalışan dizi varda https://www.setfilmizle.nl/dizi/icerde-izle/ Eklentide çalışmıyor fakat sitede açılıyor.Boş vakit bulduğunuzda el atabilirmisiniz size zahmet 🙂
  16. Wizard7

Merhabalar.Dizimom çalışmıyor galiba.Vakit bulduğunuzda bakabilirseniz çok iyi olur😊
  17. Wizard7

Teşekkür ederim hocam🙏🏻Sizdende bu aralar çok şey isteniyor Maşallah hepisinede yardım ediyorsunuz🙂
  18. Wizard7

Merhaba hocam.Nikyokki ve kekikdevamın 2 eklentisini 1 eklentide birleştirme gibi bir fikriniz varmıdır acaba?2 reponun birine vavoo geliyor birine twitch geliyor.Karışıklık olmasın diye söyeldim.Sizlerdende bu aralar çok şey isteniyor,sizinde kendi işiniz,gücünüz var tabi.Maşallah herkesin...
  19. Wizard7

Çok iyi olur grubu kategorilere bölersiniz.Hatalar,teklifler,domain değişikliği ve s.İnşallah

Geri