Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncellikle elinize,emeğinize sağlık.Nikstream reposundada bölüm sayısı fln. güncellenmişti amma film,dizi açarken bağlantı bulunamadı hatası veriyordu.Latte reposundakını denedim müthiş olmuş başarılar ve saygılar👏🏻
Arama yaparsanız ddizide gözükecek patron hoca başka repodan nikstreama ekledi kodlarıyla oynamadı.Boş vakit bulunca düzelticektir.Amma siz film aratdığınızda ddizi çıkıyor bir problem yok
Merhabalar.Repoda yerli dizi,filmlerin olduğu çok az eklenti var Dizimom-da diziye başladıkdan sonra devam(sürdür) etdiremiyoruz.Setflimizlede hepsini paylaşmıyor.Dizimomda ya açılıyor ya açılmıyor.Bir tane yerli dizi,filmlerin olduğu eklenti olsa süper olur.Saygılar
Streamplay,Cinestream,Sorastream,Streamplay kullanıyorum.Aynı çalışıyorlar streamplaydan bir film açtığımda aynı filmi diğerlerinde açmak istediğimde streamplaydakı gibi işaretli kalıyor(sürdür bildirimi)
Merhaba İyi Bayramlar.Setflimizle açılıyor fakat dizi,film ismi aratınca gözükmüyor.Birde Dizimomda bazı diziler çalışıyor bazıları çalışmıyor(Yerli dizi kısmı)Boş vakit bulunca baka bilirmisiniz size zahmet
Merhaba.Cloudstreamda eklenti içinde çalışmayan ancak sitede çalışan dizi varda
https://www.setfilmizle.nl/dizi/icerde-izle/
Eklentide çalışmıyor fakat sitede açılıyor.Boş vakit bulduğunuzda el atabilirmisiniz size zahmet 🙂
Merhaba hocam.Nikyokki ve kekikdevamın 2 eklentisini 1 eklentide birleştirme gibi bir fikriniz varmıdır acaba?2 reponun birine vavoo geliyor birine twitch geliyor.Karışıklık olmasın diye söyeldim.Sizlerdende bu aralar çok şey isteniyor,sizinde kendi işiniz,gücünüz var tabi.Maşallah herkesin...