Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben gücenmem arkadaşım yazma şeklin normal değil ki direk imalı imalı diklenerek yazıyorsun
İkinci defa yazıyorsun konusuna gelirsen patr0n yeterli yazılım bilgisine sahip olmadığını belirttiği için ben de yapabilecek birinin olduğunu düşündüğüm için tekrardan yazdım sanki birini öldürmüşüm gibi...
Değerli arkadaşım ne bu öfke ne bu celal one player uygulaması eklenmesini istediğim nokta reklam içermesi ve arayüzünün kötü olması içeriği gayet iyi olduğu için böyle bir öneride bulundum kimseye gaz vererek veya zorla bir şey yaptırmaya çalışarak ilerlemek gibi bir niyetim yok neden eklensin...
Evet nedense daha önce çalışan megarepo şu an çalışmamakta iki sürümü de kullanıyorum beta ve normal sürüm olarak ikisinde de çalışmıyor sebebini anlayamadım
Ne demek hocam sizin emeğinizin yanında benim sağladığım geri bildirimin lafı bile olmaz
Sonsuz teşekkürlerimi sunar hayırlı akşamlar ve bereketli Ramazanlar dilerim
Evet eklentideki tüm seçenekler yüklü Android tablette kullanıyorum ve bir tek vavooSpor seçeneğinde bu sorun var içeriye girdiğim anda uygulama sanki tableti fırına atmışım gibi donuyor
Gerçekten amacım size zıt hareket etmek değil sadece problemler hakkında bilgi vermeye çalışıyorum umarım...
Hocam birçok VPN denedim bir çoğu açılmıyor fakat açılanlarda bu şekilde takılı kalıp aksak aksak devam ediyor ayriyeten vavooSpor bölümüne girdiğimde uygulama aşırı donma yaşıyor diğer eklentilerin hiçbirinde bu sorun yok eminim bunu yaşayan birçok kullanıcı vardır
Tüm bunları göz önünde...
Haddimi aşmayacaksam sizden kekikdevam eklentisine one player uygulamasının içeriğini eklemenizi rica ediyorum ...
Verdiğiniz emek ve destek için şimdiden çok teşekkür ederim her şey için sağ olun. 🫨
hocam bu yeni kekik devam eklentisi %50 %50 çalışıyor yani şöyle diyeyim eklentilerdeki mor paketlerin büyük bir kısmı açılmıyor açılanlarda donma ve takılmalar meydana geliyor aynı şekilde bazı ulusal kanallarda bu durumda geri bildirim olsun diye yazıyorum
Eklentinin daha stabil çalışması...