Arama sonuçlarınız

1. E

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kurduktan hemen sonra listeye isim ve link girişini yaptıysan gözükür
  2. E

megarepo eklentisini kur içerisinde Vietnam reposundandan istediğin kadar m3u listeni ayrı ayrı ekleyebilirsin
  3. E

Hocam teşekkür ederiz emeğinize sağlık
  4. E

Hocam senin repodaki hdfilmcehenneminde kategoriler geçmiş içerikleri göstermiyor mu
  5. E

Hocam peki hdfilmcehennemi sitesindeki afişlerde bulunan dublaj ve altyazı bilgisini eklentide kullanmak mümkün mü
  6. E

Hocam siz Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test edip çalışmayanı sildiğinizi söylemiştiniz ama o test sonucu aslında biraz yanıltıcı çalışmıyor olarak gösterdiği eklentilerin çalıştığına şahit oldum çok kez
  7. E

Hocam ben fragmana kullandığım eklentilerde denk gelmedim o yüzden işin erbabına sordum eklenti oluşturan kişilere çözümünü inan bilmiyorum
  8. E

Yüklemeyi atla seçeneğine tıklamayın hocam o yazı çıktığında varsa diğer kaynaklar taranıyor. Açıkçası sendeki sorunun nedenini anlamadım bahsettiğin film açılıyor bende
  9. E

Açılmayan içerik mi eklentiler mi
  10. E

Jetfilmizle SelcukFlix Dizifun FullHdfilm RoketDizi SetFilmİzle Bunlarda aradığınız içerikler mevcut
  11. E

@patr0n ve @nikyokki hdfilmcehennemi sitesinde afişlerin üzerinde dublaj ve altyazı bilgisini uygulamada göstermek mümkün mü cs ayarlarında özellik olarak mevcut ve son olarak site her içeriğe fragman ekliyor
  12. E

Nl deki kadar güncel içerik bir tek r.ec de var Stremio kütüphanesi yada JustWatch uygulamasından yada sinemalar..com sitesinden kontrol edeblilirsin
  13. E

Orijinal site yani .nl uzantılıda 19.600 den fazla sadece film vr senin bahsettiğin sitede 2000 film dahi yok. Site yapısı farklı yeni eklenti oluşturulması gerekir zaten
  14. E

Bahsettiğin site .city uzantılı olan .nl yani orijinal sitenin çakması ve içerik arşivi çok kısıtlı kalender pide orijinal siteye yüklenir sabırlı olun
  15. E

Hay Allah razı olsun hocam, elin kolun dert görmesin
  16. E

@nikyokki dizibox eklentisine http s://www.dizibox.live/dizi-arsivi/ kısmını eklermisin hocam
  17. E

Hocam çok teşekkür ederiz emeğine sağlık
  18. E

Ayarlara girin Güncellemeler ve Yedekleme kısmından Eklentileri otomatik olarak indir seçeneğine tıklayıp Devre dışı bırak seçili olsun
  19. E

Hocam dizi demişken FilmMakisi eklentisi sayfa yapısı değişikliği sonrası düzenlemiştiniz eklentiyi tekrar çalışır hale gelmişti site aynı zamanda dizi sekmesi açmış eklemem mümkün mü
  20. E

İzleAl kategori isimleri geliyor ama içerik görünmüyor hocam

Geri