Arama sonuçlarınız

1. Milyoncubaba

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Aynen hocam Samsung soundbar ile birlikte kullanıyorum bu cihazı. Güzel stabil çalışıyor fakat ses kopmaları sorunu yaşıyordum. Cihaz zemine tam oturmadığı içinmiş. Düzelttim. Yazılı kalsın istedim arayanlar için.
  2. Milyoncubaba

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Evet benimde şuan çalıştı aç kapa yapınca. Teşekkürler
  3. Milyoncubaba

tamam bende tekrar deneyeceğim ama alt bir ayar olabilir
  4. Milyoncubaba

bu klavyede malesef bluetooth özelliği yokmuş tv usb ye takınca otomatik görüyor. normalde de görmesin lazım tv box un ama ayrı bi ayarı mı var diye merak ediyorum. aynı portta kablosuz mouseyi gördü
  5. Milyoncubaba

direk usd taktim tv box cihaza. harici mouse takmıstım direk görmüştü ama klavyeyi görmedi.
  6. Milyoncubaba

selamlar Logitech K400 Plus klavye ile kullanmak istiyorum ama cihaz klavyeyi görmedi ne yapmam lazım acaba ?
  7. Milyoncubaba

sorun demeyelim de cihazı kullanım yaptıktan sonra tam olarak nasıl kapatabiliriz? eklediğimiz gizli menülerin en üst kısmında kapatma var ama bu sekilde kapamak dogru mudur
  8. Milyoncubaba

merhaba cihazı tam olarak kapatmak için ne yapmamız gerekiyor?
  9. Milyoncubaba

Cihazda hangi yayın ve diğer uygulamalari kullanıyorsunuz? En gerekli olanlar. Çok uygulama seven biri değilim sadece inat var mesela. Cihazı yormamak adına.
  10. Milyoncubaba

İlgili yer imi tuşuna bastığımda menü ismi açılıyor fakat ilgili gizli menü aktif olmuyor Ekran takili kalıyor ? Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz ?

Geri