Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vavoo dünya kanalları m3u listesi güncellemesi. Ekte vermiş olduğum zip dosyasnı indirip içinden istediğiniz ülkenin m3u dosyasını çıkarıp kullanabilirsiniz.
Ayrıca Türkiye için
https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u
bu adresi kullanabilirsiniz.
Bir...
M3u olarak güncellemiyorum verdiğim github linkinde ki listeyi güncelliyorum. Bilgisayarda kod yazdım otomatik kanalları çekiyor basitce düzenleyip daha sonra otomatik githuba yüklüyor yani her daim güncel olan liste vermiş olduğum github linki içinde ki liste.
Ben çoktandır kullanıyorum vodafone da bi işe yaramıyor zaten vf kullanan da pek yasaklı site vs diye bir şey olmuyor nadiren vpn açarız. Mobil hattım tt byedpi komut ile kullanıyorum girdiğim parametre yasaklı siteleri erişime açıyor Chrome üzerinden vavoo çalışır vaziyette oluyor ama ne...
Byedpi her iss de çalışmıyor hocam. Ben vf kullanıyorum bydpi bende işe yaramıyor ama mobil hatta tt kullanıyorum bye dpi açınca yasaklı sitelere girebiliyorum vavoo ise tarayıcı üstünden çalışıyor, bende uygulamalardan çalışmadı.
Program aktif halde çalışıyor mu ? O siteye erisememe hatası programın online mi offline mi olduğuna karar veriyordu ama nedendir bilinmez kullandığım site google blogger olmasına rağmen yinede vodafone ve benzeri servislerde çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor.
Eğer program çalışıyorsa...
Boş vaktimde geliştirdiğim bir tool ile çektim patlayınca güncelliyorum tr kanallarını.
Vermiş olduğum github linkinde vavoo tr kanalları mevcut televizoya ekleyerek direkt kullanabilirsiniz dediğim gibi patlayınca güncelliyorum orayı da güncelliyorum. :)