Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Öneri Vavoo m3u Listeleri (Türkiye ve Dünya m3u)

Vavoo dünya kanalları m3u listesi güncellemesi. Ekte vermiş olduğum zip dosyasnı indirip içinden istediğiniz ülkenin m3u dosyasını çıkarıp kullanabilirsiniz. Ayrıca Türkiye için https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u bu adresi kullanabilirsiniz. Bir...
  2. patr0n

Vavoo sitesi kapalı olduğu için çalışmıyor
  3. patr0n

M3u olarak güncellemiyorum verdiğim github linkinde ki listeyi güncelliyorum. Bilgisayarda kod yazdım otomatik kanalları çekiyor basitce düzenleyip daha sonra otomatik githuba yüklüyor yani her daim güncel olan liste vermiş olduğum github linki içinde ki liste.
  4. patr0n

Ben çoktandır kullanıyorum vodafone da bi işe yaramıyor zaten vf kullanan da pek yasaklı site vs diye bir şey olmuyor nadiren vpn açarız. Mobil hattım tt byedpi komut ile kullanıyorum girdiğim parametre yasaklı siteleri erişime açıyor Chrome üzerinden vavoo çalışır vaziyette oluyor ama ne...
  5. patr0n

Byedpi her iss de çalışmıyor hocam. Ben vf kullanıyorum bydpi bende işe yaramıyor ama mobil hatta tt kullanıyorum bye dpi açınca yasaklı sitelere girebiliyorum vavoo ise tarayıcı üstünden çalışıyor, bende uygulamalardan çalışmadı.
  6. patr0n

Televizo da octohide vpn ile açın az önce denedim bir sorun yok
  7. patr0n

Program aktif halde çalışıyor mu ? O siteye erisememe hatası programın online mi offline mi olduğuna karar veriyordu ama nedendir bilinmez kullandığım site google blogger olmasına rağmen yinede vodafone ve benzeri servislerde çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor. Eğer program çalışıyorsa...
  8. patr0n

Sizde vlcde açmayın hocam
  9. patr0n

Tr kanalları harici diğerlerini güncellemiyorum. Attığım github linkini kullanın onu güncelliyorum vpn ile açılıyor.
  10. patr0n

https://raw.githubusercontent.com/patr0nq/link/refs/heads/main/vavoo.m3u
  11. patr0n

Güncelledim linki listeyi güncelleyin hocam
  12. patr0n

Güncelledim linki listeyi güncelleyin hocam
  13. patr0n

Listeyi güncellediniz mi ?
  14. patr0n

Ben hep vpn ile açıyorum başka türlü denemedim eğer açılmıyorsa güncelledim onu kullanın. Konuda verdiğim github linki vavoo tr kanalları.
  15. patr0n

Boş vaktimde geliştirdiğim bir tool ile çektim patlayınca güncelliyorum tr kanallarını. Vermiş olduğum github linkinde vavoo tr kanalları mevcut televizoya ekleyerek direkt kullanabilirsiniz dediğim gibi patlayınca güncelliyorum orayı da güncelliyorum. :)
  16. patr0n

Rica ederim, anlık ss attım televizoda express vpn ile Bahreyn üzerinden bağlandım ve açıldı görüldüğü gibi sizin iss kaynaklı çalışmıyor olabilir.
  17. patr0n

Size attığım 2 m3u dosyasını az önce çektim attım çalışıyor.
  18. patr0n

Çekya, japonya, bulgaristan,bahreyn denediklerim hepsi ilede açıldı.😂
  19. patr0n

Vpn kullanmanızı boşuna tavsiye etmemiştim.😅

Geri