Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aldığım bu link veriyorum , beğendim ama göreceli şeyler bu tip ürünler, benim işime yarar size yaramaz belki
https://www.trendyol.com/robo/power-3-60-bar-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-844263998
Rahat rahat işi görüyor ilk kez böyle bir cihaz kullandım , ama yüksek bar lı olanlarda var tabi ama ben suladım aracı sonra köpürtüm birde yumuşak fırça ile iyice gezdirdim köpüğü sonra durulayınca tertemiz oldu kuş pisliği kir leke filan kalmadı. Az parayla yaptığı iş güzel bence. Dediğim gibi...
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun, Ben beğendim 2 kova ve 1 yarım kova ile temizlendi araba, önce su püskürttüm, sonra köpük yaptım sonrada duruladım ve kuruladım iyi yani beğendim yıkamalar 250 olmuş 7-8 kere yıkamada çıkarıyor parasını , birde evin bahçesinde rahat rahat iyi oluyor...