Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

❓Şarjlı ve Yüksek Basınçlı Oto Yıkama ve Sulama Tabancası tavsiyesi ❓

Teşekkür ederim @ycanerler gidip inceleyeyim hafta sonu ;)
  2. dehakan7

Şimdi oto yıkamacılar düşünsün. 8 yıkamada kendini amorti ediyor. Birde süpürge işini çözdük mü tamamdır. :)
  3. dehakan7

Benim aldığım bu link veriyorum , beğendim ama göreceli şeyler bu tip ürünler, benim işime yarar size yaramaz belki https://www.trendyol.com/robo/power-3-60-bar-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-844263998
  4. dehakan7

Bar olarak bilmiyorum ama tavsiye olarak aldım memnunum yıkaması kullanması güzel, oto yıkayıcılar gibi değil de yetiyor diyebilirim ...
  5. dehakan7

Evet bu üründe fiyat performans ürünü almak isteyenler değerlindirebilir sağol @neos11
  6. dehakan7

Rahat rahat işi görüyor ilk kez böyle bir cihaz kullandım , ama yüksek bar lı olanlarda var tabi ama ben suladım aracı sonra köpürtüm birde yumuşak fırça ile iyice gezdirdim köpüğü sonra durulayınca tertemiz oldu kuş pisliği kir leke filan kalmadı. Az parayla yaptığı iş güzel bence. Dediğim gibi...
  7. dehakan7

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun, Ben beğendim 2 kova ve 1 yarım kova ile temizlendi araba, önce su püskürttüm, sonra köpük yaptım sonrada duruladım ve kuruladım iyi yani beğendim yıkamalar 250 olmuş 7-8 kere yıkamada çıkarıyor parasını , birde evin bahçesinde rahat rahat iyi oluyor...
  8. dehakan7

Tavsiyeniz üzerine bende aldım gayet iyi işini yapıyor teşekkürler @turist35 :)
  9. dehakan7

https://www.trendyol.com/robo/power-3-60-bar-sarjli-ve-yuksek-basincli-oto-yikama-ve-sulama-tabancasi-p-844263998 Bu mu aldığınız ürün ?
  10. dehakan7

Böyle bir alet arıyorum tavsiyeniz olur mu F/P olarak tabi,

Geri