Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben demek istediğinizi anlıyorum hocam ama dediğim gibi direkt checkera güvenip paylaşmış yapacak bir şey yok mesajları görürse dikkate alacağından eminim.
Evet hocam panel açık gözüküyor ama ben sadece panel aktif mi ona bakmıştım yukarıda ki mesajımda bunu belirttim siz deyince gidip kontrol ettiğimde içeriğin yüklenmediğini gördüm bunu da belirttim ama dediğim gibi checker çalışıyor verince genelde güvenip paylaşıyoruz şahsen bende öyle...
Hocam benlikte atmacalıkta bir durum yok ki suç checker kaynaklı. Panel domain hala aktif olduğu için checker onu çalışıyor olarak check etmiş o yüzden paylaşmış tek tek deneme imkanı olmadığı için paylaşmış yani başında dediğim gibi paylaşmasında sorun yok iş bir yerde checker da bitiyor.
Bana göre değil sonuçta bu paneller birer site burada nasıl yönetici gerek gördüğünde banlıyorsa oradan da yönetici gerek gördüğünde banlar bunun garantisi yok oto ban atmıyor diye asla ban atmayacak anlamına gelmiyor bunu anlatmak istiyorum.
Panel ban atıp atmayacağı panel yapımcısının bileceği iş atmaz diye bir şey yok yani ben kanalları denemedim sadece panel çalışıyor mu onu denedim, panel bu şekilde açıldıysa checker bunu çalışıyor algıladı o da paylaştı yani sıkıntı yok.
Paylaşılan linklerden bir tanesini seçip iptv player uygulamasına ekleyin. Kullanıcı adı şifreli ve server olarak ayrı ayrı olanlar ise xtream girişi yapmanız lazım ya da bunu m3u linkine çevirmeniz gerekiyor. Paylaşılan linklerden birisini referans alarak doğru yerleri doğru bilgilerde...
Hahaha teşekkür ediyorum hocam, "siz kime nasıl yaklaşırsanız o da size öyle yaklaşır" felsefesi ile yoluma devam ediyorum. Ben güzel yaklaşayım ki banada güzel yaklaşılsın.
Kolay gelsin, hayırlı günler diliyorum. :)