Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Ben demek istediğinizi anlıyorum hocam ama dediğim gibi direkt checkera güvenip paylaşmış yapacak bir şey yok mesajları görürse dikkate alacağından eminim.
  2. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Biliyorum hocam arada siteye uğrarsam denk geliyorum paylaşımlarınıza burada olanı da burada olmayanı da.
  3. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Evet hocam panel açık gözüküyor ama ben sadece panel aktif mi ona bakmıştım yukarıda ki mesajımda bunu belirttim siz deyince gidip kontrol ettiğimde içeriğin yüklenmediğini gördüm bunu da belirttim ama dediğim gibi checker çalışıyor verince genelde güvenip paylaşıyoruz şahsen bende öyle...
  4. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Hocam benlikte atmacalıkta bir durum yok ki suç checker kaynaklı. Panel domain hala aktif olduğu için checker onu çalışıyor olarak check etmiş o yüzden paylaşmış tek tek deneme imkanı olmadığı için paylaşmış yani başında dediğim gibi paylaşmasında sorun yok iş bir yerde checker da bitiyor.
  5. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Bana göre değil sonuçta bu paneller birer site burada nasıl yönetici gerek gördüğünde banlıyorsa oradan da yönetici gerek gördüğünde banlar bunun garantisi yok oto ban atmıyor diye asla ban atmayacak anlamına gelmiyor bunu anlatmak istiyorum.
  6. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Panel ban atıp atmayacağı panel yapımcısının bileceği iş atmaz diye bir şey yok yani ben kanalları denemedim sadece panel çalışıyor mu onu denedim, panel bu şekilde açıldıysa checker bunu çalışıyor algıladı o da paylaştı yani sıkıntı yok.
  7. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Bi sorun yok bende de çalışıyor siz ban yemiş olabilir misiniz hocam
  8. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Paylaşılan linklerden bir tanesini seçip iptv player uygulamasına ekleyin. Kullanıcı adı şifreli ve server olarak ayrı ayrı olanlar ise xtream girişi yapmanız lazım ya da bunu m3u linkine çevirmeniz gerekiyor. Paylaşılan linklerden birisini referans alarak doğru yerleri doğru bilgilerde...
  9. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

İlk paylaşıldığında çalışıyordu aradan kaç gün geçmiş hocam, çalışmaması normal.
  10. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Rica ve teşekkür ederim, ama benden bahsederken etiket atarsanız mesajı görebilirim şu an hasbelkader denk geldim öyle gördüm. :)
  11. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Hahaha teşekkür ediyorum hocam, "siz kime nasıl yaklaşırsanız o da size öyle yaklaşır" felsefesi ile yoluma devam ediyorum. Ben güzel yaklaşayım ki banada güzel yaklaşılsın. Kolay gelsin, hayırlı günler diliyorum. :)
  12. patr0n

Atmaca M3U Linkleri

Bilgisayarınıza windows iptv player uygulamasını indirin daha sonra sitede paylaşılan hesaplardan birisiylr giriş yapın hesap boş ise yayınlar açılır.

Geri