Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Task manager kısmı da işe yarıyormuş.
Cihazda Background Apps& Process List uygulamasını açtım arka planda açık olanları görmek için. Sonra telefondaki uygulamadan orada açık görünenlerden bazılarını kapat dedim. Cihazdaki ekranı refresh yaptığımda o uygulamalar listede görünmüyordu artık. Yani...
Söylediğim gibi eğer Google Drive ise bende sorun olmadan yükledi ama açılmadı tabi ki. Bazı uygulamalar sadece telefonda çalışıyorlar maalesef.
Telefonda yüklü olanlardan kurmak isteyip hata aldıklarım arasında mesela Chrome Beta var. Paylaşılan kütüphane eksiği hatası verdi ya da Speedtest...
Rica ederim, işinize yaramış olması çok güzel. Tek taraflı uygulama ile yapabilmek işin en güzel kısmı olacaktır diye düşünmüştüm ve sizi kullanmaya yönelten de bu olmuş.
Telefonda yüklü tüm uygulamalarımı cihaza yüklemeye çalışmadım ama konuyu hazırlarken 3/4 tanesini denedim ve hiçbir sorun...
Arkadaşlar merhaba.
Bir kaç gün öncesinde dosya yöneticisi uygulaması ile nasıl Android Box cihazımıza dosya gönderip alabileceğimizi anlatan yöntemlerden birini konu açarak anlatmıştım.
O konu Android TV kullanan bir kişi tarafından başarılı sonuçlanmasa bile hala çoğunluk olarak başarıyla...