Arama sonuçlarınız

1. ycanerler

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Hiremco X6 Pro cihaz için deneme yanılma yöntemi ile buldum şu an cihazın başında değilim daha sonra yazayım ama telefonda Pawxy VPN kullanıyorum. Bu arada şunuda belirteyim VPN açık halde yayınların gelmesi biraz zaman alabiliyor mutlaka bekleyin.
  2. ycanerler

Kardeşim Vodafone Net kullanıyorum ama VPN yükledim ve sonuç harika, yalnız şu Eğitim Konusuna bir öncelik verirsen sevinirim Özellikle İngilizce Eğitim. Öğrenmek isteyenlere kesinlikle bu kısmı mutlaka takip etmelerini tavsiye ediyorum. Anlatım çok iyi eksiklerimi gidermeme çok faydası oluyor...
  3. ycanerler

Daha önce sadece Duyurular geliyordu kardeşim daha sonra yukarıda yazdıklarınızı uyguladım ve tekrar kurdum şimdi kanallar geliyor ama görüntü yok dediğim gibi telefonda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle İngilizce Eğitim kısmı çok hoşuma gitti. Televizyondan takip etmek daha rahat olur...
  4. ycanerler

@cine10tv kardeşim uygulamayı telefon'da sorunsuz kullanıyorum gayet stabil çalışıyor, x6 pro android box'a yükledim kategori ve kanallar görünüyor ancak yayınlar açılmıyor sebebi ne olabilir
  5. ycanerler

telefonda herhangi bir sorun yok fakat box'ta aynı sorun bende de var
  6. ycanerler

Kardeşim sen işine bak herhangi bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor
  7. ycanerler

Harikasın kardeşim eline emeğine sağlık

Geri