Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi uygulama görünmesi için launcher yükleyin diyorsunuz ya valla kilit oluyorum okadar program görünüyor sa belli birkaç program görünmüyor sa sorun cihazda değil program da dır onu yükleyin bunu yükleyin demekle sorun çözülmüyor işte ben dahil birçok gören görünmeyen bi program için launcher...
eline emeğine sağlık kardeşim severek ve beğenerek takip ettiğim günlük değil anlık geliştirme ve güncelleme çaba ni taktir ediyorum içerikler linkler stabil ve sağlam çalışıyor yüzlerce film dizi kanal linkleri bulup toplayıp bi araya getirmek kolay iş değil başarılısın başarının devamını...
anlık ve günlük güncelleme yapan tek program helal olsun kardeşim emeğine sağlık tırnağına taş değmesin seviyorum seni hem burda hem telegram da sürekli aktif olan tek program ci program soran tüm arkadaşlara sürekli tavsiye ediyorum