Arama sonuçlarınız

1. Batuhans

BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Arka planda herhangi bir VPN açık ise bu hatayı alabilirsiniz. Eğer VPN hizmeti açık ise, lütfen kapatın ve uygulamayı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra sorunun devam etmemesi gerekiyor. Şu anda aktif olarak kontrol ediyorum ve bu tarz bir sorun bulunmuyor. Ancak, yurt dışında bulunuyorsanız...
  2. Batuhans

Düzeltildi. Uygulamayı kapatıp açarak yeniden deneyin. Ancak yurt dışında bulunuyorsanız, sorun devam edecektir. Teknik sebeplerden dolayı yurt dışı erişimi VOD kısmında kapalı.
  3. Batuhans

Eğer box cihazın ana menüsünde uygulamanın görünmemesinden bahsediyorsan, küçük bir kod parçasını eklemeyi unuttuğum için ana ekranda görünmüyor 😅. Ancak zor bir işlem değil, ilk güncelleme ile ayarlayacağım. Şu an için benim önceliğim, uygulamanın ilk sürümde genel olarak stabil çalışması...
  4. Batuhans

Vavoo kısmı kalıcı olacak, arada bize ait herhangi bir sistem bulunmuyor. Yayınlar, doğrudan kaynaklarından ham haliyle sunuluyor. Yani Vavoo veya Huhu gibi benzer platformlar kapanmadığı sürece, bu kaynaklara ait içerikler aktif kalmaya devam edecek. Ancak, film ve dizi içerikleri için eski...
  5. Batuhans

Hoş buldum, teşekkür ederim. Gelecek güncellemelerle film ve dizi kısmını canlı TV kısmı gibi iki ayrı bölüme ayırmayı düşünüyorum. Eski içerikleri ve kategorilendirmeyi sizin gibi isteyen kullanıcılar için ayrı bir sekme olarak. Tabii şu an bu mümkün değil, ancak aklımdasınız gelecek...
  6. Batuhans

https://www.virustotal.com/gui/file/d5553f8f4d8a069be76360c750b7a444367289b94ac7af0402d568ffbe7a5d28/summary

Geri