Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru yapıyorsun zaten kardeşim 😅
Sadece ortada yanlış anlamalar olduğunu fark ettiğimden ikinize de ayrıca cevap yazdım. Yoksa en baştan hiç yazmayıp fikrim varsa bile birileri rahatsız olacak diye hiç cevap vermeyebilirdim.
Bu site için reklam olmuş olmamış hiç umursamadım açıkçası kardeşim. Beni rahatsız etmiyorsa kullanıyorum demiştim zaten.
Sen de aynı şekilde benim yazdıklarımı diğer site ve uygulamalarla birlikte bu site için anlamışsın belli ki 😂 Canın sağolsun zaten dert mi bu sanki 🫰
Hocam konuyla alakası yok yazdıklarımın.
Ben @patr0n un yazdıklarına göre cevap yazdım.
Site veya reklamları ile ilgili şimdiye kadar tek bir mesaj atmadım, açılan başlıklara tepki vermedim ya da sitem etmedim.
Bu sizin siteniz istediğinizi yaparsınız. Reklam koyun ya da koymayın. Ben giriyor...
Televizyonda reklam olunca hemen kanal değiştiririm. YouTube reklamlarını izlememek için hemen AdBlock yüklerim. Girdiğim bir sitede çok reklam varsa istediğim şey sadece orada da olsa kapatırım ve buna benzer çok örnek daha var.
Bir uygulamada reklam varsa ve kapatamıyorsam kullanmıyorum başka...