Arama sonuçlarınız

1. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Polemik yapmadan Dm yazıyorum ok bir daha burayı boş lafların ile kirletme LÜTFEN . Millet derdini anlatsın senle benim derdimi dinlemesin
  2. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Yeni güncelleme yaptım Android sürümü düşük olan cihazlar için. Üst Bar Gizleme kodu eklendi Full Ekran izleme imkanı geldi. indirebilirsiniz : bit.ly/cine10tviptv Telegram : t.me/Cine10tv Forum Driver yarın atıcam
  3. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

:))) Sen sıranı bekle . Diğer konuları halledim sıra sanada gelicek bekle.
  4. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

ahahah Siz komedimizisiniz harbi bu ne. Yazıların öncesi nerde sadece benim en son yazdığımı göstermisiniz yine. Yazının öncesini okuyun .Bunu bana Daha öncede yaptınız yazının öncesini okumadan beni mi kötü göstermeye çalııyorsunuz. evet açıklama bekliyorum ? Lütfen
  5. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Tam olarak ne demek istedin bu lafın bana mı kapris olayı genel mi ? Ümit bu kelimem sadece sana diğerleri senin ile alakalı değil dostum. ------------------------------------------------------------------------------------- Bak ben burda bazı şeyleri anlamamaya başıyorum. Bu FORUM amacı...
  6. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Arkadaş bana Telegramdan Ulaştı sağolsun burdaki Mesajı şimdi gördüm. Sebebi Beni Burda 2 Gün Yasakladılar Haklı Yada haksız o Konuya girmiyeceğim şimdi . Bu arkadaş Yayınlarını Hemen Kaldırdım Kendisine Tşk ederim iyi niyetle gelip rica ettği için ben tşk ederim ona
  7. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

İNSANLARIN İŞENE BURNUNU SOKMA BİLMEDİĞİN İŞLEREDE YORUM YAPMA. BEĞENMEDİM DERSİN GEÇER GİDERSİN GEVŞEK İNSANLARA TAHAMMÜLÜM YOK MUTAVİZLİĞİM HİÇ YOK SEN İLK ÖNCE KULLANDIGIN KELİMELERE DİKKAK EDİCEN TAMAM MI. AYCICA SENİ ENGELLİYORUM . BİR DAHADA CEVAP BİLE VERMİCEM SANA HADİ ŞİMDİ...
  8. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

NED,İYON DOSTUM BAK İŞİNE GEVÇEK GEVÇEK KONUŞMA SEN KİMSİN
  9. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Teşekkürler
  10. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

ES ESKİ CİHAZ DEĞİL İSE HER CİHAZA UYUMLUDUR KUMNDA DESTEKLİDİR. MOBİL - ANDROİD TV - TVBOX CİHAZLA ANDROİD İLE ÇALIŞAN TÜM CİHAZLARA UYUM SAĞLAR
  11. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Bende biliyorum ve bunu 50 defa yazdık. görmemiş olabilirsin bu sorun değil . Sorun yazma biçimin alay eder gibi sorun bu
  12. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Teşekkürler Güzel Yorumun için. Bir şey sormak isterim cidden. Benim bilmediğim yada bizim uygulamada olmayan yayınlar mı var yada çok farklı yayınlar ı var ( dezor vovo) Onu anlıyamadığım için söylüyorum varsa eklemeye çalışırım tabiki. Başkasının alt yapısını neden eklemem gerekir sizce ...
  13. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

DALGAMI GEÇİORSUN ALAYMI EDİYORSUN DOSTUM ? BU SORU YOKSA BEN İ YANLIŞ ANLADIM ?
  14. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

KÜÇÜK BİR GÜNCELLEME YAPILDI. İNDİR : CINE 10 İPTV Player - Google Drive İNDİR 2 : CINE 10 İPTV Player - Google Drive 🌐YAPILAN GÜNCELLEMELER. 📲Üst bar Gizlenme Eklendi. ( Eski Model Cihazlarda Olan Sorun ). 📲Arabelleğe alma otomatik silme yeni kanalları yükleme sorunu düzenlendi.
  15. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Web sitesi kapandı dostum şuan sadece APk ile hizmet veriyoruz size. iyi günler
  16. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Dostum bir kaç kanal için buraya yazmanıza gerek yok. Söylediğin kanalar ayrıca akkif zaten. Lütfen büyük sorunlar için yazın. Teşekkürler
  17. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Evet üzerinde çalışıyoruz ses sorunu bazı kanallarda var. Tek tek Eksiklikleri gideriyoruz. buda zaman alıyor Test ediyoruz bir sürü cihaz var hepsi farklı cihazlar genelini bulmaya çalışıyoruz
  18. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Dostum ya cihazında srun var yada yurtdışında yasaklı bölgedesin sebep bu dostum. Yada VPN açık kalmış HATA mesajı ondan alırsın Teşekkürler
  19. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Dostum Favori Kısmı benim uygulama göre gereksiz bir işlem olduğu için eklenmiyor. Sebebi : Devalı M3U Listesini sağdan soldan yeni kanallar eklyoruz değiştiriyoruz . bu yüzden favori eklediğin kanal ertesi günü o isim yada link olmadı için sorun olur. ZATEN Ulusal Tv Spor sabit Tv...
  20. cine10tv

CİNE10TV İPTV PLAYER

Teşekkürler

Geri