Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun yazi okurum ama senin gibi bos insanlarin yazilarini degil. Kisa yazi yazmayi bile beceremiyorsun. Kendin anlatamamissin insanlardan anlamasini bekliyorsun. Bende hic bir sıkıntı yok ama sende cok fazla sıkıntı var tavsiyem bir an once pskiyatira gidip tedavi olman
Zamanim cok ama senin gibilere zamanim yok. Simdi benim isim gucum yok alinti yaptiginizin altina yazdiginiz icin cop dediginizin internet tavsiyesi oldugunu dusunecegim
çöp değil gayet güzel çalışıyor siz beceremiyorsunuz diye çöp olmuyor. uzun yazarak kibarlık yapmış değil insanların zamanını gereksiz yere almaya çalışmış oluyorsunuz
Tuncay Bey yasadiklariniz film olabilir cok uzun oldugu icin okumadim y kuşağiyim kusura bakmayin. Tavsiyem birer aylik uyeliklerle en iyi vpnleri denemeniz o da olmazsa tavsiyem orjinal uyelikler.
Ben android tv box'ta proton vpn ile hiç sorun yaşamadım. Ücretsiz olduğu için beğenmeyebilirsiniz. O zaman tavsiyem yandex'e premium mod vpn yazın karşınıza çok fazla seçenek çıkacak ama dikkat edin mod vpn'ler sakattır sızıntı olur birşey olur.
Buildler cok yer tutuyor ama eklenti az yer tutuyor bu eklenti. Ornek vereyim sporthd ve daddylive websitesi zaten onun eklentilerini tutma. Bende de bu zamana kadar kurulu degildi zaten kodi. Gerektigi zaman websitelerini acar izlerim diyordum fakat bu eklenti websitesi degil farkli birsey
Kodinin build olayi kotu ama en baba programdir her isletim sistemine kurulur. Kodiyi ben sadece websitelerini tv box'a uyarliyor bilirdim. Fakat bu eklenti farkli birsey
2.siradakiler calisiyor. Test ettim hic bir donma yok. Kodi build'ler yorucu fakat bunun kurulumu cok basit. Ben de mac zamani denedin calismadi sandim.