Arama sonuçlarınız

1. E

Comnet firması mağdur etti. Mağdurlar gelin sarılalım.

Bu arada merak edip geçmişe dönük internet abonelik bilgilerimi edindim. Bu bilgileri e-devlet abonelik sorgulama ve mailim de yer alan faturalardan edindim. 20 yıla yakındır kullanmış olduğum internet markaları aşağıdaki gibidir. Türk Telekom (13 Yıl 18 Gün) Başlangıç: 05/10/2005 Bitiş...
  2. E

Gerçekten muhteşem fiyatmış. Ben an itibari ile yeni bir operatör arayışı içerisinde iken gigaspeed adında bulduğum firmaya 35mbit aylık 260 TL yi kabul ederek başvuru oluşturdum. İlk 3 ay aylık 30 TL indirim ile 230 TL diğer 3 ay ise 260 TL ve sonrasında zam olacağı bilgilendirmesi ile...
  3. E

Ucuz eti sevmesek Sinetech ile birlikte APK avına çıkmaz idik :) An itibariyle yine ucuz bir yahni menüsü ile gigaspeed diye bir firmaya başvuru yapmış bulunmaktayım.
  4. E

Ucuz etin yahnisi misali ucuz ucuz kullandığımız comnet İnternet sağlayıcı firması bugün saat 11.30 itibari ile artık hizmet veremeyeceklerini tüm abonelerine bildirmiş ve internet hizmetini tek taraflı bitirmiştir. Yaklaşık 1 haftadır da problemli olarak kullandığımız internet hizmetimiz...

Geri