Arama sonuçlarınız

1. BtnGnz

Equalizer

Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkür ederim. Ancak, benim Play uygulamasında çıkmadı, tarayıcıdan ulaşabildim ama bu kez de “Cihazınız bu sürümle uyumlu değil.” Mesajı çıktı! Dolayısıyla yükleyemedi. Varsa alternatif bir çözüm öneriniz nedir? Teşekkürler.
  2. BtnGnz

Equalizer

Android tv box için kullanılabilecek ücretsiz bir equalizer uygulaması var mıdır? Ben markette sadece Sound Wave’i bulabildim, onun da nasıl kullanıldığını çözemedim, zaten bir iki noktadan sonra ücretli sürümünü istiyor? Teşekkürler.
  3. BtnGnz

Yardım Discord

Nasıl kullanılır? discord.gg/*** ile başlayan adrese/kişiye nasıl ulaşabilirim?
  4. BtnGnz

Altyazılı mı Dublaj mı?

100/100 altyazı elbette! Hâttâ İngilizce altyazılı. Aksiyon filmleri bir kenarda dursun; İngilizce altyazılı çünkü, ana dilim değil ve çok zengin bir dil, dilbilimci olmadığım için de hiç bilmediğim o kadar çok kelime çıkıyor/varmış ki, altyazıda okumasam ciddi ve kapsamlı bir sözlük (Oxford...
  5. BtnGnz

İndirim🔥 Huawei MatePad 11.5 6.849 TL

Evet, GBox indirip açmayı becerebildim, teşekkürler, ama cihaz Android olduğu için çok da ince ayrıntılı kullanmaktan en başından beri tırsıyorum, gerek duymuyorum, sadece kişisel bilgiler olmayan uygulamaları kullanmaya çalışıyorum, iOS’da çok da kolay olmayan mâlum kanallar falan için.
  6. BtnGnz

KODI

Eklentilerle ilgili YouTube içinde çok sayıda video var, sizce uygun olanını seçip uygulayabilirsiniz.
  7. BtnGnz

Teşekkürler!
  8. BtnGnz

güzel m3u liste

Çok teşekkürler, hemen deneyeceğim! Sağlıkla kalın.
  9. BtnGnz

KODI

Bakınız: Unlinked
  10. BtnGnz

güzel m3u liste

E ben indirip kullanamadım henüz, ama bu doğruysa? Yani? Gerek var mı ki?
  11. BtnGnz

Teşekkürler, iyi güzel de bu GBox nedir, ekşi midir, tatlı, acı mıdır, nerede bulunur, nasıl uygulanır? Herkesin sizin bilip basitçe kullanmakta olduğunuz bilgilere siz az biraz zahmet edip net ve anlaşılır bir şekilde açıklayıp paylaşmadıkça bu “cahillerin” ulaşabileceklerini düşünür müsünüz...
  12. BtnGnz

KODI

13. BtnGnz

güzel m3u liste

Tam olarak url adresini de yazar mısınız lütfen?
  14. BtnGnz

Bende notebook bilgisayarı olduğundan paslaşırlar umudu ile tabletini de almıştım ama heyhat, Huawei olduğu için Google tabanlı hiçbir uygulamayı kullanmayıp reddediyor. Araştırmam sonucu Gspace kurarak Google kullanabileceğimi buldum ama tam bir işkence, Huawei bilgisayar ok ama tabletmiş...
  15. BtnGnz

Unlinked uygulaması

Unlinked Bu uygulamaya kullanıcılar kendi hazırladıkları uygulama indirme arşivlerini ekliyorlar, çok faydalı olduğunu düşünüyorum, kullanıyorum da. Özel/kişisel birer “market” gibi düşünebilirsiniz. İndirip kurmak için: Yasal marketten VPN USA SERVER BAĞLANTI DOWNLOADER uygulamasını indir kur...
  16. BtnGnz

Hello Sinetech

Hayırlı olsun ki eminim olacaktır, bu alandaki büyük bir boşluğu dolduracaktır! Emeği geçenlere teşekkür ediyorum!

Geri