Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle ilginize ve desteğinize teşekkür ederim. Ancak, benim Play uygulamasında çıkmadı, tarayıcıdan ulaşabildim ama bu kez de “Cihazınız bu sürümle uyumlu değil.” Mesajı çıktı! Dolayısıyla yükleyemedi. Varsa alternatif bir çözüm öneriniz nedir? Teşekkürler.
Android tv box için kullanılabilecek ücretsiz bir equalizer uygulaması var mıdır?
Ben markette sadece Sound Wave’i bulabildim, onun da nasıl kullanıldığını çözemedim, zaten bir iki noktadan sonra ücretli sürümünü istiyor?
Teşekkürler.
100/100 altyazı elbette!
Hâttâ İngilizce altyazılı.
Aksiyon filmleri bir kenarda dursun; İngilizce altyazılı çünkü, ana dilim değil ve çok zengin bir dil, dilbilimci olmadığım için de hiç bilmediğim o kadar çok kelime çıkıyor/varmış ki, altyazıda okumasam ciddi ve kapsamlı bir sözlük (Oxford...
Evet, GBox indirip açmayı becerebildim, teşekkürler, ama cihaz Android olduğu için çok da ince ayrıntılı kullanmaktan en başından beri tırsıyorum, gerek duymuyorum, sadece kişisel bilgiler olmayan uygulamaları kullanmaya çalışıyorum, iOS’da çok da kolay olmayan mâlum kanallar falan için.
Teşekkürler, iyi güzel de bu GBox nedir, ekşi midir, tatlı, acı mıdır, nerede bulunur, nasıl uygulanır?
Herkesin sizin bilip basitçe kullanmakta olduğunuz bilgilere siz az biraz zahmet edip net ve anlaşılır bir şekilde açıklayıp paylaşmadıkça bu “cahillerin” ulaşabileceklerini düşünür müsünüz...
Bende notebook bilgisayarı olduğundan paslaşırlar umudu ile tabletini de almıştım ama heyhat, Huawei olduğu için Google tabanlı hiçbir uygulamayı kullanmayıp reddediyor. Araştırmam sonucu Gspace kurarak Google kullanabileceğimi buldum ama tam bir işkence, Huawei bilgisayar ok ama tabletmiş...
Unlinked
Bu uygulamaya kullanıcılar kendi hazırladıkları uygulama indirme arşivlerini ekliyorlar, çok faydalı olduğunu düşünüyorum, kullanıyorum da.
Özel/kişisel birer “market” gibi düşünebilirsiniz.
İndirip kurmak için:
Yasal marketten
VPN USA SERVER BAĞLANTI
DOWNLOADER uygulamasını indir kur...