Arama sonuçlarınız

1. BtnGnz

Konu ve yanıtlara tarih ve zaman eklemek

Ben neden göremiyorum, tam olarak nerede? Mesela, Sizin bu mesajınızın neresinde? Ayrıca, ilginiz için teşekkür ederim.
  2. BtnGnz

Konu ve yanıtlara tarih ve zaman eklemek

28/12/2024 00:20 Yeni bir konu açan veya açılmış olan bir konuya yanıt verenler mesajlarının başına tarih ve saat eklese de güncelliğini anlasak nasıl olurdu acaba? Forumlar ana sayfasındaki en son “gönderim” mesajını kastetmedim!
  3. BtnGnz

Watch box

27/12/2024 23:45 itibari ile Telegram’daki kendi linki de çalışmıyor! Aynı başlık daha önce de açılmıştı! :-(
  4. BtnGnz

Watch box

27/12/2024 23:45 itibari ile Telegram’daki kendi linki de çalışmıyor! Aynı başlık daha önce de açılmıştı! :-(
  5. BtnGnz

Yardım çalışmayan listeler

27/12/2024 23:40 itibari ile Watchbox giriş yapamıyorum, neden bilen var mı, lütfen? Yukarıdaki link de çalıştırmadı. Teşekkürler
  6. BtnGnz

Hangi Marka ve Model Telefon Kullanıyorsunuz?

iPhone 11 ProMax 64. İlk duyurusu yapıldığında bir yerden hiç beklenmedik ilk taksit (1/3) parası gelince hemen ön sipariş ile listeye yazılıp 6 ay bekledikten sonra teslim alabilmiştim! Buraya gelen toplam iki telefondan biri idi! Başka özellik seçme şansı yoktu. Yükseltme ve güncelleme ise...
  7. BtnGnz

Yardım 10 binlik tel

Hanımefendinin istediği zaten oyun ve fotoğraf idi, RAM, ROM ve Cameralarla mutlu! ;-)
  8. BtnGnz

70.000 🧿

Esenlikler, Emeğinize, zamanınıza sonsuz teşekkürler! YouTube kanalınızla tüm alışkanlıklarımı ve “ekonomimi” külliyen olumlu yönde değiştirdiniz. Sağlık ve refah içinde mutlu kalın. Tanıdığım herkese forum linkini de ‘atıyorum’. Saygı ile. …………… (Not PS’si (!) :) , Yalnız alttaki sloganınız...
  9. BtnGnz

Yardım 10 binlik tel

Konu kapandı, mutlu son! Ay başında bunu aldık, 10-15 gün bekledik, denendi telefonu kendi ödedi, (güncel fiyat: 11,450.00₺) bunu da sonunda kendisi bulmuş, bana da askılı falan ‘baba (!)’ bir “kızsal” kılıf aldırdı! :) İlgilenen herkese saygı ve minnetle teşekkür ederiz! İyi olun, sağlıkla...
  10. BtnGnz

Cloudstream için site ekleme Hakkında yardım.

Esenlikler, Sorunuzun cevabını bilen bir arkadaşımız yanıtlayabilir. Hangi repoyu kullandığınızı belirtmemişsiniz? Ama ben Drive’daki cloudstream uygulamasını kurup denediniz mi diye sormak istedim? Drive’a ulaşmak için biliyorsunuz: Brave, JioSphere veya Chrome ‘da...
  11. BtnGnz

Öneri 🆗 Android Tv - Box da olması gekeken film dizi uygulaması.

Bunu nereden indiriyorsun? “seyirTURK Repo yu İndir bölümünden indirin.”
  12. BtnGnz

Çift Bluetooth kulaklık bağlama?

Aha! Burnumun dibinde imiş: Getir N11’de ne buldum :) : Csr8675 Kablosuz Ses Alıcı Verici Bluetooth 5.0 Audio Transmitter N11.626 https://www.n11.com/urun/csr8675-kablosuz-ses-alici-verici-bluetooth-50-audio-transmitter-n11626-7841186?magaza=epazaravm Aramaya devam, kim bilir daha neler...
  13. BtnGnz

Teşekkürler. İnceliyorum! Ama burada ses çıkışı olan bir tv için anlatmış sanırım, ilk dinlediğimde öyle anladım, Tv’de ses çıkışları var, örneğin tv’nin optik çıkışı harici 5.1 ses sistemime bağlı. Benim tv’de Bluetooth olmadığı için(!) zaten tv kulaklık (3.5mm) çıkışına (Bluetooth kulaklığa...
  14. BtnGnz

Esenlikler, 1. Tek Bluetooth çıkışlı Android box cihazıma aynı anda iki ayrı Bluetooth kulaklık eşleştirerek bağlayıp kullanabilir miyim, nasıl; böyle bir tech var mı? 2. Yoksa, aynı anda iki ayrı Bluetooth kulaklık bağlanabilecek bir adaptör/aygıt(?) var mı, varsa marka/model? Yani iki kişi...
  15. BtnGnz

Forum Üyeleri Yaş Ortalaması Anketi.

Doğum tarihim 16.11.1953’müş, nüfus kaydı böyle, hesabı siz yaparsınız! :cool: Taksim‘de IBM’de çalışan bir mühendis kız arkadaşım vardı, meraklı oluğumdan, bin bir izin ve zahmetle alt katta bir koca salona aldılar, metrelerce uzun KOS KOCAMAN bir makine vardı, “bilgisayar”ın adı bile daha...
  16. BtnGnz

Öneri “Dune: Prophecy” İlk Bölümüyle 1,2 Milyon İzleyiciye Ulaştı: “The Penguin” ile Aynı Seviyede

Bende Dune CD’leri vardı, artık cortlamış, üstelik bilgisayarda değil, iOS tablette oynamak istesem online indirebileceğim bir kaynak var mıdır?
  17. BtnGnz

Öneri “Dune: Prophecy” İlk Bölümüyle 1,2 Milyon İzleyiciye Ulaştı: “The Penguin” ile Aynı Seviyede

Ben de çok beğendim, bir Dune hayranı olarak! :cool:
  18. BtnGnz

Konuyu silip kaldırma

Açmış olduğum bir konu için tatmin olduğum yanıtları aldım. Artık kalabalık etmemesi için tümden silip kaldırmak istiyorum, kimseyi de ilgilendirmiyor sanırım: çünkü uzun zamandır hiçbir yanıt/tepki almadım. Açtığım konuyu nasıl siliyorum? Teşekkürler.
  19. BtnGnz

Watch Box

Watch Box’a ne oldu bilen var mı?
  20. BtnGnz

KeePassXC

KeePassXC şifre anahtarı nasıl kurulur ve kullanılır? iOS, Android, windows vb işletim sistemleri için basitçe, ayrı ayrı ve adım adım kurulum ve kullanımına yol göstermeye emek ve zaman harcayabilecek üstadlara sonsuz teşekkürler ile saygı ve minnet! Not: günlerdir inceliyorum, denemeler...

Geri