Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
28/12/2024 00:20
Yeni bir konu açan veya açılmış olan bir konuya yanıt verenler mesajlarının başına tarih ve saat eklese de güncelliğini anlasak nasıl olurdu acaba?
Forumlar ana sayfasındaki en son “gönderim” mesajını kastetmedim!
iPhone 11 ProMax 64.
İlk duyurusu yapıldığında bir yerden hiç beklenmedik ilk taksit (1/3) parası gelince hemen ön sipariş ile listeye yazılıp 6 ay bekledikten sonra teslim alabilmiştim! Buraya gelen toplam iki telefondan biri idi! Başka özellik seçme şansı yoktu.
Yükseltme ve güncelleme ise...
Esenlikler,
Emeğinize, zamanınıza sonsuz teşekkürler!
YouTube kanalınızla tüm alışkanlıklarımı ve “ekonomimi” külliyen olumlu yönde değiştirdiniz.
Sağlık ve refah içinde mutlu kalın.
Tanıdığım herkese forum linkini de ‘atıyorum’.
Saygı ile.
……………
(Not PS’si (!) :) ,
Yalnız alttaki sloganınız...
Konu kapandı, mutlu son!
Ay başında bunu aldık, 10-15 gün bekledik, denendi telefonu kendi ödedi, (güncel fiyat: 11,450.00₺) bunu da sonunda kendisi bulmuş, bana da askılı falan ‘baba (!)’ bir “kızsal” kılıf aldırdı! :)
İlgilenen herkese saygı ve minnetle teşekkür ederiz!
İyi olun, sağlıkla...
Esenlikler,
Sorunuzun cevabını bilen bir arkadaşımız yanıtlayabilir.
Hangi repoyu kullandığınızı belirtmemişsiniz?
Ama ben Drive’daki cloudstream uygulamasını kurup denediniz mi diye sormak istedim? Drive’a ulaşmak için biliyorsunuz: Brave, JioSphere veya Chrome ‘da...
Teşekkürler. İnceliyorum!
Ama burada ses çıkışı olan bir tv için anlatmış sanırım, ilk dinlediğimde öyle anladım,
Tv’de ses çıkışları var, örneğin tv’nin optik çıkışı harici 5.1 ses sistemime bağlı.
Benim tv’de Bluetooth olmadığı için(!) zaten tv kulaklık (3.5mm) çıkışına (Bluetooth kulaklığa...
Esenlikler,
1. Tek Bluetooth çıkışlı Android box cihazıma aynı anda iki ayrı Bluetooth kulaklık eşleştirerek bağlayıp kullanabilir miyim, nasıl; böyle bir tech var mı?
2. Yoksa, aynı anda iki ayrı Bluetooth kulaklık bağlanabilecek bir adaptör/aygıt(?) var mı, varsa marka/model?
Yani iki kişi...
Doğum tarihim 16.11.1953’müş, nüfus kaydı böyle, hesabı siz yaparsınız! :cool:
Taksim‘de IBM’de çalışan bir mühendis kız arkadaşım vardı, meraklı oluğumdan, bin bir izin ve zahmetle alt katta bir koca salona aldılar, metrelerce uzun KOS KOCAMAN bir makine vardı, “bilgisayar”ın adı bile daha...
Açmış olduğum bir konu için tatmin olduğum yanıtları aldım.
Artık kalabalık etmemesi için tümden silip kaldırmak istiyorum, kimseyi de ilgilendirmiyor sanırım: çünkü uzun zamandır hiçbir yanıt/tepki almadım.
Açtığım konuyu nasıl siliyorum?
Teşekkürler.
KeePassXC şifre anahtarı nasıl kurulur ve kullanılır?
iOS, Android, windows vb işletim sistemleri için basitçe, ayrı ayrı ve adım adım kurulum ve kullanımına yol göstermeye emek ve zaman harcayabilecek üstadlara sonsuz teşekkürler ile saygı ve minnet!
Not: günlerdir inceliyorum, denemeler...