Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim yeğen, (telefon alan) şimdi de mümkünse kalemli, Google tabanlı - işletim sistemi HarmonyOS olmayan en az 128/6gb bir tablet araştırıyor.
Benim eski iPad onda ama Android istiyormuş!
Foruma yaz sor dedim, sen yazar mısın diye rica etti! (Korkarım bu iş bana yine bir kılıfa patlayacak sanki...
Evet, bunların çoğunu ben de herkes gibi “oynamaya çalıştım”; onlarca 3.5” disketle saatlerce süren yükleme işkenceleri sonunda son diskette ortaya çıkan başarısız yükleme ile bir “arıza/uyumsuzluk” kâbusunu yaşamamış kaç kişi vardır? Evet, çok sonraları “CD” versiyonları çıkıyordu, ama bir...
Watch Box'dan mesaj var, Telegram kaynak!
.......................
Watch Box:
Uygulamamız 1 yıla aşkın hizmet verdi ve herhangi bir gelir elde edemedi. Bundan dolayı sunucu ücretlerini ödeyemediğimizden uygulamamız maalesef şuanda kapalı.
80$ sunucu yenileme ücretine ihtiyacımız bulunmakta...
Watch Box'dan mesaj var, Telegram kaynak!
.......................
Watch Box:
Uygulamamız 1 yıla aşkın hizmet verdi ve herhangi bir gelir elde edemedi. Bundan dolayı sunucu ücretlerini ödeyemediğimizden uygulamamız maalesef şuanda kapalı.
80$ sunucu yenileme ücretine ihtiyacımız bulunmakta...
Henüz yolun başında, prematüre aşamasında olsaydım dediğiniz gibi hepsini kaldırıp deneyebilirdim belki, ama bu aşamada ı-ıh, gözüm yemiyor doğrusu! :-(
Evet öyleymiş, ben Projectivy’yi GPStore’dan indirip kurmuştum, bazı özellikleri için Premium istiyordu, onu kaldırıp sizin linkinden yükleyince Premium özelliği oluştu.
Ancak, yine de benim ATV’yi bu kullandığım çok kişiselleştirilmiş durumuna getirmek için harcadığım zaman ve emeği bunun için...
Aman üstad, yapma lütfen, duymamış olayım: yıllardır kullanmakta ve sürekli “kişiselleştirmekte” olduğum ATV Launcher’ıma ‘dokunma’. Bir görebilseydiniz ne demek istediğimi anlardınız! )))
Dediğim gibi benim kullandığım bu launcher’da yıllardır “kişisel özelleştirme” durumu söz konusu!
(Bu...
Geri bildirim için:
Evet, dediklerinizi yaptım, artık güncelleme istemiyor, ama hemen bir reklam geliyor ve sonrasında videoyu oynatıyor fakat ana settings‘deki altyazıyı Turkish olarak işaretlememe rağmen Tr altyazı yüklenmiyor, yani Tr altyazı hiç yok; Subtitles off! (Turkish)
Oysa öncekinde...
Esenlikler,
Emeğiniz, zamanınız için teşekkürler. Yeni bakabildim:
Ancak, cx indirilenler altında 3 adet dosya görünüyor:
Drama Player v1.0.6.apk
dramaplayer-6.apk ve
dramaplayer-6-1.apk
her üçünü de yüklemeyi denedim, mesaj aynı “… YÜKLENEMEDİ”
HDO BOX’ta ise içeriğe tıkladığımda “Play Now”da...
HDO yüklüydü, ama bugünkü güncelleme önerinizle güncelleme kararı verdim.
Yüklü sürümü kadırdım.
Drive’dan uygulamanın önerilen yeni HDO BOX Android TV v1.1.6.apk ve Drama player v1.0.6.apk dosyalarını indirdim.
Cx File Explorer ile
HDO BOX Android TV v1.1.6.apk yüklendi ancak
Drama Player...
Konuyu burada mı yoksa uygulama sekmesinde mi açmaya önce karar veremedim ama sonunda burada açmayı daha doğru buldum. BOX ile ilintili olduğunu düşündüm.
Bende yüklü “bazı” uygulamalar cihazla birlikte açılmıyor, BOX cihazı her açtığımda, cihaz açılıp “oturduktan” sonra ben teker teker...
Hah!
“sorun” tarayıcı endeksliymiş, tarayıcı olayı hiç aklıma gelmemişti; forum için EDGE kullanıyordum: ayrı/müstakil ve münhasır bir tarayıcı olsun forum için niyetiyle, Safariye geçip oradan foruma girince, belirttiğiniz gibi mesaj saati sol üstte yazıyor-muş!
Cahilliğim için özür dilerim...
Hm, teşekkür ederim ama bende bir sorun olabilir, işaret ettiğiniz yerde göremedim, yok, yani belki foruma giriş yapılan cihazla ilgili olabilir mi? Ben iPad Pro ile foruma giriyorum. Sizde “… Mobil “ yazıyor?
28.12.2024 14:00
Bendeki mesaj belirttiğiniz gibi; “Value < !DOCTYPE of type java lang. String cannot be converted to JSO NObject
Yanisi; anlaşılan düzeltmelerini bekleyeceğiz, geliştirici (ler) e ulaşabilen varsa, uyarabilir mi acaba? :)
Maç dışındaki kanalları, özellikle haber vb gibi toplu...