Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi senin için kontrol ettim mobilden. Genel yani ulusal kategorisinin tamamı problemsiz çalışıyor. Haber kategorisi de CNNTürk hariç hepsi çalışıyor. CNN de ara ara geliyor bilgin olsun. Paylaştığım playlistler içerisinden en stabil çalışan 6 numara.
Hocam sadece CNN Türk de sıkıntı çekiyoruz bizde fakat 6 numaralı playlistte CNN ara ara gelip gidiyor. Onu da SmartTube aracılığı ile izliyoruz gerektiğinde. Haber Türk ile ATV anlık bozulmuş olabilir ve biraz zaman sonra düzelir tahminimce ama CNN Türk uzun bir süredir bu şekilde.
Benim evdeki tüm cihazlarım da kullandığım iptv programıdır. Program hem hızlı hem sade hem de kanal geçişleri çok seri. Tek eksiği tek playlist ekleniyor olması. Bir de sitesinde tizen diye de geçiyor ama üzerine tıklanmıyor yani tizen sürümü yok sanırım. Kumanda kullanımı da çok pratik. Yukarı...
Ben daha önceki mesajlarım da belirttiğim gibi 4k çözünürlüğü 2k monitörüm de kullanabiliyordum ama 2k çözünürlük ayarı hiç yok 1080 veya 4k var. Bu seferde 4k da monitörü uyandırmama sorunu yaşadım fakat 1. nesil mi box da bu sorunu yaşamıyorum yani monitörle alakalı bir sorun değil. Bende...
Bende bir adet next cihazı alıp dün 4k televizyonum da kurulumunu yapıp daha sonra kullanmak üzere kenara kaldırmıştım. Siz böyle sorun yaşadığınızı belirtince dün gece bende monitorüm de denedim ve 4k seçeneği var sorunsuz görüntü veriyor fakat cihazı 4k ya alınca cihazı kapatıp açınca monitörü...
Bende aynı marka monitör de xiaomi 1. versiyon box kullanıyorum. Benim monitörüm ultra geniş 2k tam olarak çözünürlüğü 3440x1440 olarak geçiyor ve bende de box ayarlarında 1080p ya da 4k ayarlanıyor. Bende araştırdığımda bulamamıştım o yüzden 4k kullanıyorum.
Cihaz geldi kullanmaya başladım.İlk izlenim olarak hoşuma gitti akıcı buldum cihazı. Google TV arayüzünü project launcher ile ekarte ettim. Cihazla ilgili şu an yaşadığım tek sıkıntı sesli asistan düğmesi. Xiaomi de basınca devreye girerken bu cihazda ise bas/konuş mantığı ile basılı tutmak...
Önümüz yıl zam furyası ile birlikte benim ön görüm bu cihaz 2000 bandına xiaomi ise 3000 bandına oturur diye tahmin ediyorum o yüzden yılın son fırsatı düşüncesiyle bende sipariş oluşturdum bir adet. Tek çekincem Google TV arayüzü barındırması olması fakat onu da launcher ile ekarte ederiz...
Bu arada merak edip geçmişe dönük internet abonelik bilgilerimi edindim. Bu bilgileri e-devlet abonelik sorgulama ve mailim de yer alan faturalardan edindim. 20 yıla yakındır kullanmış olduğum internet markaları aşağıdaki gibidir.
Türk Telekom (13 Yıl 18 Gün)
Başlangıç: 05/10/2005
Bitiş...
Gerçekten muhteşem fiyatmış. Ben an itibari ile yeni bir operatör arayışı içerisinde iken gigaspeed adında bulduğum firmaya 35mbit aylık 260 TL yi kabul ederek başvuru oluşturdum. İlk 3 ay aylık 30 TL indirim ile 230 TL diğer 3 ay ise 260 TL ve sonrasında zam olacağı bilgilendirmesi ile...
Ucuz eti sevmesek Sinetech ile birlikte APK avına çıkmaz idik :) An itibariyle yine ucuz bir yahni menüsü ile gigaspeed diye bir firmaya başvuru yapmış bulunmaktayım.
Ucuz etin yahnisi misali ucuz ucuz kullandığımız comnet İnternet sağlayıcı firması bugün saat 11.30 itibari ile artık hizmet veremeyeceklerini tüm abonelerine bildirmiş ve internet hizmetini tek taraflı bitirmiştir. Yaklaşık 1 haftadır da problemli olarak kullandığımız internet hizmetimiz...
Estağfurullah efenim renkler ve zevkler farklıdır diyelim :) Herkesin ilgisi farklıdır tabi ki ben istatistik olarak hala uzun yıllardır ciddi oyuncusu olduğuna dikkat çekmek istedim. Son 1 yıla kadar bende fanı idim çok oynardım fakat artık oynayamıyorum.
Bahsi geçen oyunların çoğunu oynamış ve gerek hikaye gerek online olarak güzel vakitler geçirmiş biriyim. Fakat listede yer almayan ve dünya çapında uzun yıllar yankı uyandırıp milyon dolarlık ödül havuzları ile sürekli turnuvaları olan counter-strike da listede yer almalıydı diye düşünüyorum...
M3U URL için sürekli free host/FTP veren siteleri araştırıyor ve oralara üye olup uzun süreçler geçiriyordum. Bu yöntem çok pratik ve daha güvenilirmiş. Bilgi ve paylaşım için teşekkürler.
Tavsiye üzerine indirip denedim gerek içerik çektiği sitelerin çeşitliliği olsun gerek fazla içerik barındırması olsun gayet ilgimi çekti başta fakat Media playerı yetersiz buldum. 3440x1440 çözünürlük içeren bir monitörde izlemek istediğimde ekranı doldur/uzat/genişlet gibi seçenekleri...
Benim de araştırıp arkadaşlarımla keyif alarak oynadığım ve önerdiğim bir kaç Splitscreen oyun tavsiyem var
-A Way Ouut
-Blur
-Tekken
-Mortal Kombat
-Humal Fall Flat
-Unralvel Two
-Hot Wheels Unleashed