Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peter ve Annie dağcılık konusunda uzman iki kardeştir.Babalarını bir kaza sonucu kaybetmelerinden sonra Annie babasına daha yakın olacağını düşündüğü için dağcılığa devam edeken,Peter fotoğrafcılığa başlamıştır.Yıllar sonra iki kardeş K2 dağının ana kampında karşılaşırlar.Annie dağa tırmanmak...
Yaşanmış gerçek iç burkan bir olaya dayanan 127 Saat, Oscarlı yönetmen Danny Boyle'un 'Slumdog Millionaire'den sonraki çalışması. Genç dağcı Aron Ralston, kimseye haber vermeden çıktığı yolculuğunda Utah yakınlarında Moab bölgesinde büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. 5 gün boyunca...
Fall (2022) filmi, yüksekten korkan ya da yükseklikten etkilenmeyen herkesin tüylerini diken diken edecek bir yapım. Film, iki kadının, terkedilmiş bir televizyon kulesinin tepe noktasına tırmanmasını konu alıyor. Başlangıçta basit bir "adrenalin" hikayesi gibi görünse de, Fall, çok daha derin...
Bu kadar linux windows karşılaştımasından sonra @fener09 arkadaşımızın yerinde olsam kimsenin gönlü kalmasın diye farklı partitionlara farklı bir kaç işletim sistemi kurardım. Canım hangisini isterse onunla boot ederdim. Bu arada @Ahmetli arkadaşımızın yazdıklarını konunun sonuna doğru decrypt...
Genel anlamda araçlarda ve ceplerde kullanılan navigasyon uygulamaları ve haritalarını kapsar. Hız kameralarının yerlerini, POI lerin yerini gösterir. Farklı GPS forumlar var ancak burada görmenin güzel olacağını düşündüm.
Bu ortamın oluşturulmasında ve devam etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Maçlarla falan işim olmaz ama yeni apk denemek gelişmelerden haber almak konusunda çok hoş bir forum. Elinize emeğinize sağlık.