Arama sonuçlarınız

1. F

Öneri m3u dosyalarını doğrudan indirmek için url nasıl oluşturulur? buyrun!!

Çok teşekkürler bu harika bilgi için dropbox harici yerlerde de olsa süper olurmuş.
  2. F

İzlenmesini tavsiye ettiğiniz filmler

Peter ve Annie dağcılık konusunda uzman iki kardeştir.Babalarını bir kaza sonucu kaybetmelerinden sonra Annie babasına daha yakın olacağını düşündüğü için dağcılığa devam edeken,Peter fotoğrafcılığa başlamıştır.Yıllar sonra iki kardeş K2 dağının ana kampında karşılaşırlar.Annie dağa tırmanmak...
  3. F

Yaşanmış gerçek iç burkan bir olaya dayanan 127 Saat, Oscarlı yönetmen Danny Boyle'un 'Slumdog Millionaire'den sonraki çalışması. Genç dağcı Aron Ralston, kimseye haber vermeden çıktığı yolculuğunda Utah yakınlarında Moab bölgesinde büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır. 5 gün boyunca...
  4. F

Fall (2022) filmi, yüksekten korkan ya da yükseklikten etkilenmeyen herkesin tüylerini diken diken edecek bir yapım. Film, iki kadının, terkedilmiş bir televizyon kulesinin tepe noktasına tırmanmasını konu alıyor. Başlangıçta basit bir "adrenalin" hikayesi gibi görünse de, Fall, çok daha derin...
  5. F

Yeni Bilgisayarı Formatlama

Bu kadar linux windows karşılaştımasından sonra @fener09 arkadaşımızın yerinde olsam kimsenin gönlü kalmasın diye farklı partitionlara farklı bir kaç işletim sistemi kurardım. Canım hangisini isterse onunla boot ederdim. Bu arada @Ahmetli arkadaşımızın yazdıklarını konunun sonuna doğru decrypt...
  6. F

M3U IPTV Tizen, WebOS, Android, Windows ve Browser eklenti desteği ile...

KekikAkademi.m3u güzel çalışıyor bilginize.
  7. F

2024 yılı biterken yılın uygulaması anketi

Smartube Cloudstream KekikAkademi
  8. F

18x İptv M3U

Başlık 18x ile başlayınca espiri olsun diye 18+ mi olsaymış demiştik. Sanırım böyle bir talebim varmış gibi algılanmış. Özür olsun.
  9. F

18x İptv M3U

18+ mı olsaymış. :D:D
  10. F

XXX-İPTV

VPN gerekiyor sanırım.
  11. F

NEDEN SÜREKLİ AYNI KONULAR AÇILIYOR FORUMA BAKILMADAN???

Millet olarak arama özürlüyüz vesselam.
  12. F

Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

Click&Clean - Chrome Web Store Güzel iş görüyor.
  13. F

Navigasyon

Genel anlamda araçlarda ve ceplerde kullanılan navigasyon uygulamaları ve haritalarını kapsar. Hız kameralarının yerlerini, POI lerin yerini gösterir. Farklı GPS forumlar var ancak burada görmenin güzel olacağını düşündüm.
  14. F

Navigasyon

Değerli dostlar, Navigasyon konusuda foruma eklense nasıl olur?
  15. F

Teşekkürler

Bu ortamın oluşturulmasında ve devam etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Maçlarla falan işim olmaz ama yeni apk denemek gelişmelerden haber almak konusunda çok hoş bir forum. Elinize emeğinize sağlık.

Geri