Arama sonuçlarınız

1. theperfectstrom

Öneri ✔️3111✔️ aDet RelaX PaneL✌🏼Güncel (Değişen) Adresler🚭

giriş yapılamıyorsa verilen linklere dns adresi değişmiştir,yada kullanıcı adı şfre patlamış/süresi geçmiş olabilir. en basit olarak budur. bu olaya ip tv dilinde yan panel adı veriliyor.ne yazık ki direk bilmenize imkan yok.o yüzden paylaşım yapıyoruz.kendiniz bulmak isterseniz ise forumda yan...
  2. theperfectstrom

Eyvallah eksik olmayasın seve seve elimden geldiğince yardımcı oluyorum :)
  3. theperfectstrom

Rica ederim bir nebze faydalı olabildiysek ne mutlu forum adına ;)
  4. theperfectstrom

Yardım Modem Satın alma tavsiyesi 2025

İçindeki fan mı yanmış :D :D :D fan boşuna yanmaz radyatör de patlatmıştır o kesin :D :D :D vay arkadaş bir yaşıma daha girdim.
  5. theperfectstrom

Sorunun kesin kaynağını bulmanıza sevindim. Hocam wifi 6 desteğine aradaki farka bakılırsa özellikle ev kullanıcısı için hiç gerek yok wifi 5 li olanı alın geçin. nedeni ise sizin evinize kaablo ile verilen hız atıyorum 100mbit iki modem arasında bağlant ve hız olarak hiç bir fark...
  6. theperfectstrom

tabiki misal elinizdeki adres bu http://goplay.rdgtvbii.club:8080/get.php?username=bZSyfCCDdW&password=VxkvhCubuu&type=m3u_plus değişen adres ise bu şekilde olacaktır. http://aybytv.xyz:8080/get.php?username=bZSyfCCDdW&password=VxkvhCubuu&type=m3u_plus aslında çok basit başlangıçtaki adresi...
  7. theperfectstrom

Call Of Duty oyunlarını; bo1,bo2,mw3,waw(eski)Bedava multiplayer oynama

Sevgili sinetech forum üyeleri hepinize merhaba. Geçen gün internet cafe zamanlarında oynadığımız counter strike 1.6 yı farklı yerlerde bulunan pc lerden multiplayer çalıştırmayı denemiş ve başarmıştım. bunun yanında da harika bir programa denk geldim.bundan sizlerede bahsetmek istiyorum...
  8. theperfectstrom

Eğer ki imkanınız var yeni bir modem almadan önce ise sizin modemi başka biryerde yada başka bir modemi sizin evde deneyin.alt yapınızda bulunan kablolarda oksitlenme veya ek var ise ne yazık ki sinyal kalitesi çok fazla düşüyor bu da kopmalara neden oluyor.
  9. theperfectstrom

Rİca ederim,sizlerede iyi bayramlar...
  10. theperfectstrom

Öneri 682X IPTV

Çok eskiden mikasa marka futbol topları vardı yüze gelirse alev çıkarırdı :) evet kullanıcı adı ve şifre aynı kalacak şekilde diğer verilen dns adreslerinden aynı yayınları izleyebilirsin. Öneri - ✔️1806✔️ aDet RelaX PaneL✌🏼Güncel (Değişen) Adresler🚭 bu konuda da bolcana relax panel hesapları...
  11. theperfectstrom

su an çalışan dns adresleri aybytv.xyz:8080 pjn2210.xyz:8080 ogogxsert.rdgtvbii.club:8080
  12. theperfectstrom

Öneri 682X IPTV

offff yüzüm yandı resmen :D
  13. theperfectstrom

Öneri 682X IPTV

Asla patlamayacak sunucu henüz icad edilmedi. çalışan dns ler konu başında paylaşılmıştır diğerlerini deneyiniz.
  14. theperfectstrom

Mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar

oda olur pc de de kullanıyorum ben o yuzden pratik oluyor. ;)
  15. theperfectstrom

Relax panel'in Güncel alternatif dns adresleri aybytv.xyz:8080 lobitv.xyz:8080 pjn2210.xyz:8080
  16. theperfectstrom

Yeni Relax Panel

Yok canım o alınma kısmını foruma girince kapatıyorum ben problem yok ;)
  17. theperfectstrom

Yeni Relax Panel

bi kullandığım panel bu var :P dns patlasada kullanıcı adı şifre sıkıntısı yok en azından Bunu da sayalım mı reklamlardan :)
  18. theperfectstrom

Türksat kf 1500 kullanan var mı?

direk bu sahne geldi aklıma :D
  19. theperfectstrom

⚡ 📺 368 📺 ⚡ Adet YABANCI DIZI arsivi ☪ SON GÜNCELLEME ☪ TELEVİZO ya Yükle Seyret 📺 ⚡

Emeğine sağlık,yine harika bir liste olucak hissediyorum :)

Geri