Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toroslar temizini bulabilirseniz spring ve brodway den kasa olarak daha gaddar araçlar.motorlar aşağı yukarı aynı.
Valla biz spinge eşşek gibi biniyoruz 93 model 95 den beri bizde 2. sahibiyiz 330 binde bi yarım motor yapıldı şimdi 370 binde halen devam. parçası ucuz ve gerçekten sorunsuz...
Motor için geçmiş olsun :( .14 litre benzin ise maşalahı varmış :) valla bizde 2. araç 93 spring var Şehir içi ve dağa taşa vurmalık ilk göz ağrımız kara düzen 1.4 motor karbüratörlü sanırım oda 2 tl nin altına inmez toros da aşağı yukarı böyle yakar die tahmin ediyorum.bu durumda En güzeli...
1.5 dizel kango zaten efsanedir yakıtta.aşağı yukarı 2tl yakıyor km de.benim hesaba göre benim ki 2.3TL senin hyundai accent motor farkından 2TL yakıyorsa sanırım gayet iyi. kullanan varsa yazar zaten.Fakat afr ayarı çok önemliymiş lpg li araçlarda. ve kesinlikle gerçekten bilen birinin yapması...
Arkadaşlar merhaba güncel ölçüm sonuçlarını sizlerle paylaşayım birine lazım olabilir.
astra j 2017 1.6 atmosferik manuel 67 bin de araçta peco chip ve volkan öztokmak afr ayarı mevcut.
çıkarken ve dönünce aynı petrolden fulledim.
365 km toplam yol yakıt petrol ofisi lpg dönünce tekrar dolum...
Ses var ise herhangi bir ışık kaynağı ile panele bakınız. görüntü var ise geçmiş olsun arka aydınlatma ledleriniz gitmiş yada besleme kartında bir arıza meydana gelmiştir.