Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın, sayfaları tek tek inceledim izlediğim, izlemediğim bir çok film var. Bir film de ben ekleyim.
İlk sinemada gidip izlemiştim. Sonrasında tv de herhangi bir kanalda ne zaman denk düşsem izldeğim, konusu itibari ile ben de büyük etki bırakan ve Tom Cruise un döktürdüğü ve duygusal, onur...
red wizard eklentilerin hemen hepsi ücretli bir real debrid vb hesaplarla bağlantılı. Ben kullanmadım ama ücretli kullananlardan alınan bilgide; hızlı indirme ve takıntısız izleme oluyormuş. Zaten scrubs ve elementum ücretsiz p2p izlenebiliyor.
Üstad, kodi bundle ve eklentiler senkronize şekilde çalışabilmesi için sizin de bahsettiğiniz gibi pyton 2-3 gibi uyumlulukları olabileceği gibi bazen de boxların donanım yazılım root vb yapılarına karşı yetersiz ya da engelli olabiliyor. Aşırı ısınma olan bir box kodi çalıştığında yüksek...
Üstad, ben pc bağlantılı medya oynatıcılar istediği kadar iyi olsun ki iyiler plex emby vs. istemiyorum. pc kapalı iken (kitaplık oraya kurulu ise) bir işe yaramıyor. Zidoo z9xpro kullanıyorum. Kendi medya center 5.0 ı var çok çok iyi, ayrıca zidoo için plexi uyarlama yapan bir arkadaş var...
Kodi kendi başına hafif ama yazılımsal gücü olan bir medya player ama eklentiler ve uygulamalar yüklendikçe modlama vs. yapıldıkça ağır çalışan bir player. Stubebox- gibi Nahro gibi kodi üzerinde oynanarak daha da ağırlaştırılan ıptv paylaşımları için kullanılan ve ücretli duruma getirilen de...
Ben adresleri verdim zaten hem isimleri ve hem nasıl kurulacakları o adreslerde. Örnek:Elementum ilgili sayfaya gittiğinizde elementum nasıl kuracağınız tek tek anlatılıyor. Elementum kurduğunuzda tüm film dizi müzik vs. herşeyi bulur ve paylaşım durumuna göre izlersiniz. a4k da altyazı...
Son dönemlerde API sorunu ile altyazı indirmeme gibi sorunlara denk düşmüştüm. Kodi harici dolbyli sesler ve dolbyli görüntüler vs. sunan en iyi medya player.
Diğer arkadaşlarda sorun nedir bilemiyorum ama sorunlardan biri de benim box google destekli değil yani play store yok. ürünü android telefona indirdim boxa gönderdim ve kurdum. m3u da ekledim ama finalde play strore dan kurulmadığı için geçersiz olarak büyük ekran detay çıkıyor ve işlem orada...
Teşekkürler emekleriniz için, sanırım güncelleme uyarısı ile ana ekrana gelen filmlerden seçsemde herhangi birşey çalışmıyor, canlı spor test ettim çalışıyor, filmlerden örnek: avatar seçtim, gerek kumanda gerek mause tıklasamda herhangi bir eylem gerçekleşmedi.
Öncelikle, Tv niz ve donanımı, varsa ses sisteminiz vs. bunlar etken olacaktır.
Dolby vision-hdr10, hdr10+ gibi görüntü; dolby atmos, dtx gibi ses formalatlarını destekleyen bi box tercihde etkili olabilir.
Eski nesil demek zor ama hala alanında nvidia shield 2019 pro liderdir, dijital medyalar...
android box unuz donanımsal olarak 4 32 gibi bir duruma sahipse, internet hızınız en az 25 ise
box a kodi kurarak-elementum eklentisi kurarak, android telefon varsa stremio üyelik ve uygulama kurup eklentilerin yüzde doksanını aktif hale getirip, bunlardan biri de torrentio eklentisidir, box a...
Teşekkürler, aslında elimde ki ekipmanlar iyi sayılır zido z9xpro var kendi medya playeri var, içine android birçok şey kurulabiliyor, torrent ve p2p paylaşımlardan 4K HDR10+ DOLBY VİSİON görsel ve DOLBY ATMOS-DTX DDPLUS gibi ses formatlı film-dizi vs. izlemek için iyi donanım ve yazılım var...
Diğer bir konuda buna benzer birşey sormuştum. Uygulama değil de medya player yapmak için başlangıç programı-konu vs. nedi?
exo-vlc vs. gibi ama sıfır acemiden başlayarak, zaman sorunum yok yavaş yavaş düşünüyorum.
Teşekkürler