Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu eklentiler için emek veren herkese teşekkürler.
Hepsi için yaşadığım sorunları buraya yazayım dedim.
Örnek; 1923-white lotus-bir ihtimal daha var gibi diziler(eski sezonlu dizilerin 1.sezon 1.bölümden itibaren)
eklentilerde ki hepsi dahil arama yapıp bulsam da kaynaklardan ulaşılmıyor...
Keenetic 3610 yeni çıkan 3811 gibi modelleri var wifi6 inceleme şansınız olursa özellikle 3811 konusunda veriler iyi.
usb ye takılacak hdd vs. ile içinde ki uygulama ile torrent film dizi müzik indirmesi-vpn-dns vs. daha birçok uygulama ve teknik destek vs.
Telegram keenetic türkiye bulursanız...
İyi bayramlar ve idm paylaşımı için teşekkürler. Bazı izlemediğim eski diziler 2025 hala devam ediyor ve puan iyi ise listeme alıyorum.
Bu kaynaktan yararlanacağım.
LG OLED C1 55 Kullanıyorum 3 yıl oldu yanma vs. yok son derece sağlıklı kullanıyorum(ŞİMDİLİK) daha önceki msj da yazdığım görüntü ve ses formatlarını destekleyen LG ve TCL donanımsal olarak daha fulldur ama TCL TR gerek incelemeleri gerekse arıza vs. geri dönüşleri diğer markalara(LG SAMSUNG)...
Tv almak için nvidia vs. bahsetmişsiniz. 4K ULTRA HD-HDR10+DOLBY VİSİON GÖRÜNTÜ, DOLBY ATMOS -DOLBY DPLUS-DTS-DTSX GİBİ SES FORMATLARINI destekleyen bir tv olması, yukarıda bahsedilen türde film, dizi vs. ses sistemi-soundbar ekiple herşeyi daha güzel daha keyifli ve sinemada gibi izlersiniz...
Formula 1 konusunda belirttim. Taaa cccam dreambox dan bu yana ıptv geçişler vs. hep bu konuların içinde idim.
IPTV kanalları gerçek kanallarla birebir aynı yayını yapıyorlarsa o ıptv iyi ıptv dir. Örneği; mor4 kanalı ile verdim.
Sabah saat 10.00 da F1 sprint sıralama tur yayını vardı. F1 olan...
Merhaba.
Yıllardır yayınları izlerim; yıllar önce de ıptv yayın satın alırken özellikle sorduğum şu idi: Herhangi bir kanalda şu an ne yayınlanıyorsa sizin paket içinde ki aynı kanalda aynı yayını veriyor mu?
Cevap: Kesinlikle efendim, yayınlarımız birebir aynıdır.
Sonuç: yıllar önce de şimdi de...
Teşekkürler, streamplay da torrent seçenek eklentisi de varmış denedim, kaynak varsa yukarıda bahsettiğim görüntü ve ses özellikli filmler açıyor; en güzeli de altyazı seçeneğinin(türkçe) bol olması.
Tekrar teşekkür ederim
Teşekkürler üstad,
yavaş yavaş deniyorum, biraz önbellek süresi sonunda açıyor seçenekler ve altyazı seçenekleri iyi,
stremio gibi; 4k ultra hdr hdr10+ dolbyvision ve dolby atmos vs. görüntü ve ses formatlı bir film dizi reposu var mı?
farklı depo ismi ya da depo içinde eklenti vs. bilgisi...
KekikDevam şeklinde yükledim, içinden eklentileri seçtim; örnek: powersinema
sonra seçip başlatmak için yukarı sağa gelip incelediğimde; listede yok
4kfilmizlesene vs. var canlı tv izle var ama powersinema yok,
nedeni bilemedim?
Teşekkürler emek veren herkese
Not: tamamiyle çıkış yapıp, kapa, aç...
Günaydın, evinde filtre kahve makinası olanlar ve aromatik tad olsun diye kahve şurubu kullanan arkadaşlar varsa; Hangi marka ve neden o marka!
gibi yazabilirse memnun olurum.
Philips HD7459/20 kahve makinası kulanıyoruz, filtre kahve çeşitli markalar alıyoruz, kağıt filtre vs. iki güzel latte...
avast mobil ve malwarebytes apk indirip kurup taratın, sonuç alma ihtimaliniz yüksek, bazı apk uygulamaları da virüs görüp uyarır silmek size kalır. Netflixpremium gibi