Arama sonuçlarınız

1. ilkayaaa

Flash bellek gerçek boyutunu gösteren program lazım

Bendeki %99 çakma zaten. Orjinal olduğunu düşünmüyorum da kafama takıldı. Acaba nasıl tespit ederiz orjinal halini diye merak ettim. Fazla bilgi göz çıkarmaz :)
  2. ilkayaaa

Teşekkürler yorumun için
  3. ilkayaaa

Üstad bende biliyorum cihazın sahte boyut gösterdiğini. sadece bilgilenmek için soruyorum. Üründen büyük bi beklentim yok sonuçta. Bunu başta kendim de belirttim zaten
  4. ilkayaaa

Dediğiniz gibi oluyor aynen. Ne atsan alıyo gibi görünüyo ama eski veriyi silip üzerine yazıyo muhtemelen. En azından gerçek boyutunu öğrenirsek ona göre dosya atarım. Sonra yedeği var diye güvenip eldeki dosyalardan da olmayım
  5. ilkayaaa

Çinden 1tb boyutunda flash bellek aldım. Muhtemelen sahte boyut, gerçek boyutunun 1tb olduğunu düşünmüyorum. Gerçek boyutunu gösterecek program arıyorum. Var mı bildiğiniz işe yarar bi program
  6. ilkayaaa

FİLM UYGULAMASI ÖNERİSİ OLAN

Cloud Cloudstream ve rectv kullanıyorum. Hatta en çok cloudstream kullanıyorum. Ama 4k kalitesinde değil ordaki filmlerde. Malum sitelerden alıyo çünkü filmleri. Eğer kaliteli yayın veren varsa diye arayışa girdim
  7. ilkayaaa

Uygulamayı telefonumda açamıyorum.

Uygulama yükleniyor fakat açılmıyor. Açılmadan kapanıyor ve telefon ana ekrana dönüyor
  8. ilkayaaa

FİLM UYGULAMASI ÖNERİSİ OLAN

film ve dizi izlemeyi seviyorum. Kullandığım uygulamaların çoğu kalitesi orta seviyede görüntü veriyo. Şöyle yüksek kalite mümkünse gerçekten 4k kalite yayın veren apk var mı? Rec tv, hdfilmcehennemi gibi uygulamaları kullanıyorum. Kalitesi çok keyif vermiyo doğrusu
  9. ilkayaaa

Çözebileceksek hala yardımınıza talibim 🤭
  10. ilkayaaa

1. Bu program pb2 formatında kayıt ediyor. Diğer denediğim bütün programlar csv formatında yedek alıyor. Şimdilik denk getiremedim yani ayni formatta kaydeden. Araştırmam sürüyor. 2. Pc de emulatör vardı. Orda denedim ama ondada başarılı olamadım. Tv box cihazım da da çalışmadı. 3. Çevremdeki...
  11. ilkayaaa

1. Bu program pb2 formatında kayıt ediyor. Diğer denediğim bütün programlar csv formatında yedek alıyor. Şimdilik denk getiremedim yani ayni formatta kaydeden. Araştırmam sürüyor. 2. Pc de emulatör vardı. Orda denedim ama ondada başarılı olamadım. Tv box cihazım da da çalışmadı. 3. Çevremdeki...
  12. ilkayaaa

Uygulama simgesini ekledim
  13. ilkayaaa

Benim bahsettigim uygulama mavi simgeli bi uygulama. Play store da çıkmıyor uygulama ne yazık ki
  14. ilkayaaa

Bu uygulama farklı sanırım. Benim uygulama pb2 formatında yedek dosyası kaydediyor. Bu ve diğer şifre uygulamaları csv formatında yedek alıyor.
  15. ilkayaaa

DAHA 1 AYLIK TOD SÜPER DOLU PAKET

Üyelik oluşturunca görünüyo kamoanya bölümünde. Yapamayan arkadaşlar bide öyle denesin
  16. ilkayaaa

Password book isimli şifre kayıt programı kullanıyordum. Telefonumu yeniledim ve bu programı yeni telefonumda açamadım. Hata veriyor sürekli. Bütün şifrelerim bu programda kayıtlıydı. İçerikleri yedekledim elimde yedek dosyası var ama programı açamadığım için şifrelerime ulaşamıyorum. Bu...

Geri