Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, evet canlı yayın yerine tıklayınca Kanallar görünüyor buna eyvallah bu olabilir lakin büyük ekrandan kastım kumanda ile üzerine ekstra tıklamadan direkt tam ekran açılmasıydı yoksa televizyonum zaten tam ekranda orfa sıkıntı yok.
Ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü gerçekten işe yarıyor sadece büyük ekranda açılmıyor bunun için bi ayar var mı bilmiyorum baktım ayarlara öyle bi ayar yok yada ben bulamadım yani uygulamayı açarken direkt canlı yayın direkt açabilse veya en azından yada oradan canlı yayın seçilince tam...
Forumun arama kısmına m3u yaz forumdaki bir çok arkadaş eklemiş olduğu bu dosyalardan Android tv box'sunuz var ise oraya bir iptv player yükleyin tavsiyem mesela televizo iptv player play storede var m3u dosyasını ekleyin izleyin
Samsung tvlere güncelleme vermiyor daha doğrusu bir iki yıl ile sınırlı sonrası malum başta youtube ve benzeri hiç bir uygulama çalışmıyor ve sonrada platformdan kaldırılıyor izlenmiyor şahsen bu dertten muzdaripim samsung Smart hub örneğinde olduğu gibi..
Halbuki ibo player ve diğer her diğer her bir uygulamayı sorunsuz yükledim ne hikmetse bu olmadı ama sağlık olsun. Yinede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Sonsuz sınırsız teşekkürler sağolun varolun. Lakin sizden bi ricam var m3u dosyaları tv playere eklemek için dosyaları açıktan paylaşır mısınız böylece indirmeden direkt kopyala yapıştır yöntemi ile çok daha kolay olurdu malum indirmede problem var dosyaları yüklemek ayrı bir problem virüs...
Ne alaka birader sen nerede yaşıyorsun? bilakis bu zamanda bilgisayarla çalışmak zorunda olmayanın bilgisayarla işi ne. cep telefonu zaten bi bilgisayardan çok öte kaldı ki Smart iptv için gerekli zaten...