Arama sonuçlarınız

1. parstv

Öneri Knowkinq Stream Kütüphanesi m3u [GÜNCELLENDİ 02.05.2025]

baskan sisteminde ariza yok sorun youtube ile canli yqyinlari oynatmada normal yayinlari oynatiyor youtube kaynakli yayinlari oynatmiyor bi bak istersen
  2. parstv

CINE10 TV HAKKINDA

2018, den beri apk isinim icindeyim cok seyler gordum cok seyler yasadim önceleri sensi tv vardi apk ile piyasaya girdi sonra iptv saticisi ile anlasip iptv satmaya basladi o donem mitari binlere varan insanlar magdur edildi aciklamasinda iptv satan kisinin sistemi kapatmasi olarak gosterdi...
  3. parstv

Vod bölümünde Çocuk içerikleri olan apk arıyorum

misal nictons nickoledion disneh jr canli yayinlarmi ariyorsunuz yoksa video turumu video turu ise youtube kids isinizi görür
  4. parstv

Öneri 500X m3U

linkler tek kullanicili ondan calismiyor bendede yayinlar sanirim gece 2/3 den sonra sahibi cikarsa izlemekten belki bizede sira gelir🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  5. parstv

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

reis trt4 k her yerde bulunacak tipden degil ben bile iptv den ekledim bi ara youtubede yayini vardi bulan olursa youtube yayinini bakariz o zaman
  6. parstv

İP TV İÇİN SÜREKLİ KENDİNİ GÜNCELLEYEN VE AÇILAN BİR YÖNTEM DURUM VARMI ?

var VLC player tam dediginiz gibi yenileme kipini kapatirsaniz yayin olmayan kanali drek atliyor
  7. parstv

Öneri YOUTUBE CANLI YAYINLARIN M3U8 LİNKİ

reis bak bende boyle bisey buldum normal playerlerde calismiyor ama appcreatordan apk yapan varsa işinine yarar bir yontem link youtubefeki canli yayini tarayiciya ekledimmi drek calistiriyor
  8. parstv

canli olan tv ler ekleniyor sikinti yok yeterki yayin youtube dışı engelli olmasın
  9. parstv

reis degisiklik olmasa iyi olur bir suru yayin ekledim tek tek sildirme bana🤣🤣🤣🤣
  10. parstv

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

sirf merak icin apk yi indiri baktim spor panel 1ve 2 aktif durumda uygulamnin yuzdec75 ex olmus sanirim eskisi kadar guncellemiyor apk yi guruptada yazmis zaten pc arizasi nedeni ile sikinti olmaktadir diye
  11. parstv

reis eline saglik bu ip adresi sabitmi pars tv ye bir kacini ekledim ins cabuk gitmez ama sistem guzel
  12. parstv

Yardım Uygun ev interneti tavsiyesi

2018 den beri canak anten kullanmiyom eskiden hafta sonlari mart kedisi gibi çatida surekli anten ayarlamaya calisiyordum yok sirus uydusu yok tohor a cevir mac izlemek icin vs vs o zaman ilk tvbox u aldim anladimki anten isi amalelik 4/5 yildirda turknet kullaniyom 35mbs ile basladik simdi...
  13. parstv

hastasi olunan box uygulamalari

oncelik kendi uygulamamda cunku zevkime gore dizayn ettigim icin 1.parstv 2.inat tv tabi dizileri icin 3.smarttube yutuba altarnatif oldugu icin 4. telegram (apk yuklemek icin) 5. ultumate iptv player baskayada gerek yok
  14. parstv

Kablonet 1000mbps kullanan var mı

ben kablo net kullanmiyom ama turknet 1000 mps kullaniyom 1.onemli olan cihazin 5 g si varmi misal bendeki tvbox ta 5g olmadiginda en fazla 80/90mps geliyo eski cihazimda 5g vardi kablolu baglanti ile 850 mps ye kadar gordum ve hic sorun olmuyordu bide eklenen yayinda cok onemli sadece senin...
  15. parstv

Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

reis kanal bana gıcık demekki yapacak bisey yok🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  16. parstv

Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

yayin kapali bende banmi atiyor acaba
  17. parstv

reis bende hic acilmiyo ilginc ayni kaynagin baska yayinlari var onlar sorunsuz burdaki sinema tv lerde sikinti oldu bende
  18. parstv

reis bu sinema kaanllari sade bendemi oynatilamiyor yoksa ayni sorun herkestemi var
  19. parstv

Namaz vakitleri

eline saglik guzel olmus ben ezan vakti lite yi kullaniyom sesli ezan okudugu icin daha paratik oluyo genede emegine saglik👍👍👍

Geri