Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baskan sisteminde ariza yok sorun youtube ile canli yqyinlari oynatmada normal yayinlari oynatiyor youtube kaynakli yayinlari oynatmiyor bi bak istersen
2018, den beri apk isinim icindeyim cok seyler gordum cok seyler yasadim önceleri sensi tv vardi apk ile piyasaya girdi sonra iptv saticisi ile anlasip iptv satmaya basladi o donem mitari binlere varan insanlar magdur edildi aciklamasinda iptv satan kisinin sistemi kapatmasi olarak gosterdi...
reis bak bende boyle bisey buldum normal playerlerde calismiyor ama appcreatordan apk yapan varsa işinine yarar bir yontem link youtubefeki canli yayini tarayiciya ekledimmi drek calistiriyor
sirf merak icin apk yi indiri baktim spor panel 1ve 2 aktif durumda uygulamnin yuzdec75 ex olmus sanirim eskisi kadar guncellemiyor apk yi guruptada yazmis zaten pc arizasi nedeni ile sikinti olmaktadir diye
2018 den beri canak anten kullanmiyom eskiden hafta sonlari mart kedisi gibi çatida surekli anten ayarlamaya calisiyordum yok sirus uydusu yok tohor a cevir mac izlemek icin vs vs o zaman ilk tvbox u aldim anladimki anten isi amalelik 4/5 yildirda turknet kullaniyom 35mbs ile basladik simdi...
oncelik kendi uygulamamda cunku zevkime gore dizayn ettigim icin
1.parstv
2.inat tv tabi dizileri icin
3.smarttube yutuba altarnatif oldugu icin
4. telegram (apk yuklemek icin)
5. ultumate iptv player
baskayada gerek yok
ben kablo net kullanmiyom ama turknet 1000 mps kullaniyom 1.onemli olan cihazin 5 g si varmi misal bendeki tvbox ta 5g olmadiginda en fazla 80/90mps geliyo eski cihazimda 5g vardi kablolu baglanti ile 850 mps ye kadar gordum ve hic sorun olmuyordu bide eklenen yayinda cok onemli sadece senin...