Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık bu bizim repoların karışımı tekli olarak dimi ? nerden ne açarsak bize kalmış benim ana depo çok olduğu için kekik devam olmuyanlar da ötekielr şeklinde nikstreamd e olabilri ana depo
deco mesh ler güzel aslında herkes onu alıyor ve memnun ama ekonomik değil tabi mesela benim şuan odamda 50mps uydunet var 2.4 ve 5g olan içerde çekmiyor koridor sonu 26 adım filan bunun için ne alınabilir ?
hoca
hocam evet ama 1.kanal sadece aslında en güzel kanal niye pintilik yapmışlar acaba +FreeShot - Watch Live Stream Channels for Free şöyle bir site var aslında senin elinden geçse bunu da m3u vpn şu bu açarız sanki :D
şöyle söyliyim normalde ben byedpi ile uzun süre izleyebildim referrer falan da vardı m3u da yazılı o şekildeydi şuan byedpi de açsam açılmıyor ilk verdiğin zaman ekledigimde 1 tur açıldı 7 8 dk filan şuan iki şekilde açılmıyor durum bu :)