Arama sonuçlarınız

1. tıngırmıngır

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

"Çalışmıyor" demeden önce lütfen ilk mesajdaki güncel linki kullandığınızdan emin olun. Linki sık sık değiştirmemek için github linki sağladı liste sahibi.
  2. tıngırmıngır

tv box için ulusal kanalları gösteren uygulama

Uygulama arıyorsanız: Güneş Tv (play store 'da mevcut) Tivizon (play store' da mevcut)
  3. tıngırmıngır

Dizi-Film Takip Uygulaması

Trakt.tv Moviebase
  4. tıngırmıngır

Karışık Film Arşivi m3u

İndirdiğiniz dosya 0 mb görünmüyor değil mi telefonunuzda?
  5. tıngırmıngır

Playlist1 çalışıyor, iyi ki iki ayrı liste var, b*in li listeler bu tür sıkıntılar ile karşılaşıyor sık sık.
  6. tıngırmıngır

Doping Hafiza olan m3u

O konuda yardımcı olamayacağım ama tekrarını önlemek için eklediğim görseldeki kayıt bölümünü kullanmanızı öneririm
  7. tıngırmıngır

Sakultah ulusal listeye eklenmesinj isteğiniz kanallar

Dizi kanalı, polisiye/gerilim vb ağırlıklı
  8. tıngırmıngır

TVX

Player kullanırken seçimler görünmüyor, ayarlara, dil seçimi vb zor ulaşılıyor, çözümü olur mu
  9. tıngırmıngır

Öneri Seronun Helal Programlar Seti 200 Adet Yasal Yazılımlar

Daha önce paylaşıldı sanıyorum Konu '🆗 200 Adet Yasal Yazılımlar seti 👍' 🆗 200 Adet Yasal Yazılımlar seti 👍
  10. tıngırmıngır

Sadece bir örnek Konu '⚡ 📺 368 📺 ⚡ Adet YABANCI DIZI arsivi ☪ SON GÜNCELLEME ☪ TELEVİZO ya Yükle Seyret 📺 ⚡' ⚡ 📺 368 📺 ⚡ Adet YABANCI DIZI arsivi ☪ SON GÜNCELLEME ☪ TELEVİZO ya Yükle Seyret 📺 ⚡
  11. tıngırmıngır

TVX

Evet ,onun için tasarlanmış
  12. tıngırmıngır

Yardım İptv player arıyorum

Kalın yazmak forum kurallarına aykırıdır, bilginize
  13. tıngırmıngır

Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Büyük harf yazmayınız.
  14. tıngırmıngır

Cloudstream Hangi eklenti daha iyi

Metni düzenlemenizi öneririm, forum kurallarına aykırı. https://forum.sinetech.tr/yardim/kurallar/
  15. tıngırmıngır

Kopyala/yapıştır yapamıyor musunuz? Telefonda varsayılan olarak mevcut olan "Google TV" uygulamasını kullanabilirsiniz.
  16. tıngırmıngır

👟 Yürürken spor yaptıran ayakkabı MBT 🆗

Alışveriş sitesi biraz oynak gibi geldi bana. İletişim bilgilerine ulaşamadım, yazım/dil çok özenli değil. Siteyi denediniz mi @dehakan7
  17. tıngırmıngır

TVX

Uygulamada çok başarılı.Film içeriği zengin, bilgiler detaylı , kullanımı kolay, tv içeriklerinden açamadıklarım oldu,zamanla düzelir nasıl olsa. Tebrikler, teşekkürler. * Oynatıcı üzerinden dil,ayarlar vb seçeneklerini kullanmakta zorlanıyorum, nerenin seçili olduğu belli olmuyor.

Geri