Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavaş yavaş tüm yerli eklentiler gidecek gibi gözüküyor. Streamplay ve cinestreame her gün güncelleme geliyor. Film ve dizi açısından heralde bundan sonra onlara kalacağız. İyiki altyazı destekleri var
Ben bir forum üyesiyim. Bende seni tanımam etmem ve önemsemem. Bir soru sordum. Ve verdiğin cevabı tekrar okursan ne demek istedigimi anlarsın. Konuyu daha uzatmaya gerek yok.
Kendime ne kadar önem vereceğimi size soracak değilim. Ve kendime her insanin yapacağı gibi önem veriyorum. Size de tavsiye ederim ki gerçekten ihtiyacınız var gibi
Nedir bu niçin bu kadar sinirlendin Yoksa moderatorlerin böyle bir hakkı mı var? Eğer bir uygulama boxlarda mouse ile kullanılıyorsa o uygulama boxlar için yapılmamış demektir. Dolayısı ile boxlarda resmi olarak yoktur.
Üstad birsey soracağım, siz niçin herşeye önce olumsuz cevap veriyorsunuz? Sonra bilen biri düzgün bir cevap verince mesajınızı silip (yukarda olduğu gibi) aslında olabilir diyorsunuz. Madem tam bilginiz yok niçin kesin bir cevap veriyorsunuz? Yanlış anlama ama sadece gerçekten merak ettik