Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında bende öyle meraklıyım ama kumanda için riske girmek istemiyorum. Evde çanak anten falan yok. Tv tamamen boxa emanet yani. Kumanda giderse evde herkesten fırça yerim :)
Sitelere düşen yeni film veya diziler kaç dakika sonra repolara yansıyor? Bilgisi olan var mı? Örneğin şu anda filmakinesi ne kryptik adlı film çıktı ama henüz eklentilerde yok. Bilgi amaçlı soruyorum?
Arkadaşlar bendeki box 2. Nesil kumandası sağ yön tuşu tutukluk yapmaya başladı. Kullanmadığım xiaomi mi tv stick 1080 pixel ilk çıkan model kumandasını boxa tanıttım. Eşleşti fakat hiç bir şekilde çalışmıyor boxda. Eşleştirme oluyor ama boxda hiç bir komut çalışmıyor. Bu normal mi?
Tabi bana torpil yapıyor heralde tel no istemedi benden ama millet ha bire tel no tel no diyor ilginç. Üye oldum ve eklentiye başarılı bir şekilde girdim. Yanlış yere mi üye oldum anlamadım :)
Burdan çalışmayan içeriklerin yazılmasınında bence bir faydası da repo sahiplerine yardımcı olmak. Keza onlarda devamlı kontrol etme durumunda değiller özel hayatları var. Ara sıra bu başlığa baktıklarında bilgi sahibi olabilirler diye düşünüyorum. Müsait oluncada düzeltebilirler. Bilmiyorum...
Yalnız şöyle bir şey var : Örneğin sabah itibari ile dizilla hiç bir repoda çalışmıyordu (şu an bilmiyorum) bunun gibi belli başlı kaynaklarda sorun olur ise( örneğin hdfilmcehennemi ve filmakinesi gibi kaynaklar) diğer kaynaklar dada genelde sorun oluyor. Çünkü içerikleri onlardan çekiyorlar.