Arama sonuçlarınız

1. T

Xiaomi mi tv stick ve xiaomi box kumanda sorunu

Aslında bende öyle meraklıyım ama kumanda için riske girmek istemiyorum. Evde çanak anten falan yok. Tv tamamen boxa emanet yani. Kumanda giderse evde herkesten fırça yerim :)
  2. T

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Sitelere düşen yeni film veya diziler kaç dakika sonra repolara yansıyor? Bilgisi olan var mı? Örneğin şu anda filmakinesi ne kryptik adlı film çıktı ama henüz eklentilerde yok. Bilgi amaçlı soruyorum?
  3. T

Gidiş hat onu gösteriyor bakalım
  4. T

Eyvallah sağol
  5. T

Tamam hocam benimkini size yolluyorum sizde sizinkini yollayın bana :)
  6. T

Doğrudur hocam ama risk almayalım şimdi. Daha çalışmaz falan iş almayalım başımıza. Teşekkürler
  7. T

Sıkıntı yok şu anda kumandayı kullanabiliyorum. Yalnız yön tuşu bazen takılıyor. Teşekkürler
  8. T

Yok hocam. Xiaomi forumuna sordum 2.nesil boxlarda çalışmıyormuş maalesef
  9. T

Tam bir medya canavarı oldu :)
  10. T

Arkadaşlar bendeki box 2. Nesil kumandası sağ yön tuşu tutukluk yapmaya başladı. Kullanmadığım xiaomi mi tv stick 1080 pixel ilk çıkan model kumandasını boxa tanıttım. Eşleşti fakat hiç bir şekilde çalışmıyor boxda. Eşleştirme oluyor ama boxda hiç bir komut çalışmıyor. Bu normal mi?
  11. T

Tabi bana torpil yapıyor heralde tel no istemedi benden ama millet ha bire tel no tel no diyor ilginç. Üye oldum ve eklentiye başarılı bir şekilde girdim. Yanlış yere mi üye oldum anlamadım :)
  12. T

https://www.tabii.com/select-package Telefon no falan istemedi sadece mail istedi
  13. T

Benden telefon istemedi sadece mail istedi
  14. T

@nikyokki de dizillayı düzeltmiş teşekkürler.
  15. T

Dizilla makoto da düzeldi
  16. T

Arkadaşlar şu an dizilla kaynağının çalıştığı repo var mı? Dizilla açılıyor ama içerikler oynamıyor
  17. T

Burdan çalışmayan içeriklerin yazılmasınında bence bir faydası da repo sahiplerine yardımcı olmak. Keza onlarda devamlı kontrol etme durumunda değiller özel hayatları var. Ara sıra bu başlığa baktıklarında bilgi sahibi olabilirler diye düşünüyorum. Müsait oluncada düzeltebilirler. Bilmiyorum...
  18. T

Yalnız şöyle bir şey var : Örneğin sabah itibari ile dizilla hiç bir repoda çalışmıyordu (şu an bilmiyorum) bunun gibi belli başlı kaynaklarda sorun olur ise( örneğin hdfilmcehennemi ve filmakinesi gibi kaynaklar) diğer kaynaklar dada genelde sorun oluyor. Çünkü içerikleri onlardan çekiyorlar.
  19. T

Güzel ve emek verilmiş paylaşım. Teşekkürler
  20. T

Çocukça yorumlar millete donanım haberde yanlış bilgi vermeler.... :) Neyse. Lütfen blokla beni

Geri